Το “κατσιάρισμα” φεύγει….

Επί διακυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη, υπήρξε ένας πρώην υπουργός ο οποίος γενικώς έκανε πολύ θόρυβο… “Κατσιάριζε” μέρα – νύχτα ….

Με το “σκανδαλώδη κατσιάρισμα” του “έφαγε” τότε και το τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Στυλιανίδη , ο οποίος για λόγους πολιτικής ευθιξίας και ανθρωπιάς, έδωσε τότε τη παραίτηση του στο τότε πρόεδρο της δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη λέγοντας του τα εξής:

“Πρόεδρε, η ο “θορυβώδης κατσιαρίστρας” θα μείνει η εγώ”

Μία κίνηση του “κατσιαρίστρα” τότε ήταν ότι μέσα σε μία νύχτα έγινε αποστάτης από το ΔΗΚΟ και σήκωσε δική του παντιέρα και στήριξε Γλαύκο Κληρίδη στις επόμενες εκλογές…. Μέχρι και ο Χρήστος Πουργουρίδης  φώναζε τότε για τα κακώς έχοντα του κατσιαρίστρα….

Έλα όμως που επαληθεύτηκε ο Πουργουρίδης τώρα,  έστω και αργά !!

Ο πάλαι ποτέ “μεγαλόσχημος κατσιαρίστρας”, με την απόφαση του δικαστηρίου για έκδοση του στην Ελλάδα, κρύος ιδρώτας τον περιέλουσε και αδιαθέτησε…. Αντί να βρεθεί στη φυλακή, βρέθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας….

Οι “μεγάλοι άνδρες”, πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους  και από τη στιγμή που δηλώνει ότι είναι αθώος έπρεπε από μόνος του να πάει στην Ελλάδα και να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και όχι να αναμένει να τον εκδώσουν με απόφαση του δικαστηρίου.

Όσο για τις απρεπείς χειρονομίες της φίλης του μικρότερου γιου του κατσιαρίστρα προς τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους την ώρα που αποθανάτιζαν τη μεταφορά του κατσιαρίστρα με το ασθενοφόρο, αυτό λέει πολλά…..

photo (2)