Το θρυλικό Master of Orion απογειώνεται ξανά!

H Wargaming επανασχέδιασε ένα από τα  πιο αγαπητά παιχνίδια στρατηγικής

Η Wargaming Group Limited, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών στρατηγικής με έδρα την Κύπρο, ανακοινώνει ότι είναι διαθέσιμη στην αγορά η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού-σταθμός στην ιστορία, Master of Orion – “Conquer the Stars”. H Wargaming πήρε το κλασσικό αγαπημένο παιχνίδι sci-fi στρατηγικής, το επανασχεδίασε και το προσφέρει σε μια βελτιωμένη έκδοση, που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς gamers του σήμερα!

Η αγορά της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού δίνει στους παίκτες αποκλειστική πρόσβαση για να μπορούν από τις 26 Φεβρουαρίου να απολαύσουν το διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Οι παίκτες παίρνουν επίσης τους τρεις κλασσικούς τίτλους του Master of Orion, ένα λεπτομερές ψηφιακό art book, μουσική από τον πρώτο συνθέτη του Master of Orion, ρετρό pixel διαστημόπλοια αλλά και αποκλειστική πρόσβαση σε μια φυλή, τους Terran Khanate.

Οι παίκτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο μιας από έξι διαθέσιμες φυλές -Mrrshan, Psilon, Bulrathi, Alkari, Human, Sakkra- και να βυθιστούν στη μάχη για την κατάκτηση του γαλαξία, παίζοντας εναντίον φίλων ή εναντίον του υπολογιστή και αποδεικνύοντας την αξία τους σε Μάχες Τακτικής σε πραγματικό χρόνο.

Πέραν όμως από τα αναβαθμισμένα γραφικά και τον τρόπο παιξίματος, το “Master of Orion – Conquer the Stars” επένδυσε σημαντικά και στο voice acting. Πλειάδα διάσημων ηθοποιών κάνουν την –φωνητική- τους εμφάνιση, όπως ο Robert Englund (ο τρομακτικός Freddie Krueger από την σειρά ταινιών “Nightmare on Elm Street”), ο αγαπημένος Alan Tudyk από την θρυλική sci-fi σειρά “Firefly” και βεβαίως ο Mark Hamill, ο Luke Skywalker από το “Star Wars”!

Για να μάθετε περισσότερα για το Master of Orion και να ξεκινήσετε το επικό ταξίδι για την κατάκτηση του σύμπαντος, μπορείτε να επισκεφτείτε τα επίσημα portal Steam and Gog.com :

• Επίσημη ιστοσελίδα (Ευρώπης): http://masteroforion.eu
• Παρουσίαση ηθοποιών που συμμετέχουν: https://www.youtube.com/watch?v=KhzlgohX2SM
• Trailer Ειδικής Έκδοσης (Collector Edition): https://www.youtube.com/watch?v=dhEBwknoe-Y&feature=youtu.be
• Trailer Πρώτης Πρόσβασης (Early Access): https://www.youtube.com/watch?v=LKP4niGewxo