Το ημερήσιο ωροσκόπιο 28/02/2013

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4):  Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά.  Χαρείτε την νίκη σας, όμως πάντα θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία παραμονεύουν παρασκηνιακά.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):   Μια νέα μέρα ξεκινάει και αν και είναι μέσα στο μέσον της εβδομάδας, για αρκετούς από εσάς φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερα ερωτική μέρα.  Εκμεταλλευτείτε το και αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο στο ταίρι σας, για να χαρείτε μοναδικές στιγμές μαζί του/της.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Σήμερα επηρεάζεται περισσότερο ο  επικοινωνιακός τομέας.  Θα πρέπει λοιπόν να προσέχετε ιδιαίτερα το τι λέτε και πως το λέτε, διότι κάποιοι θα μπορούσαν να παραποιήσουν τα λόγια σας και να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες.  Ο ρομαντισμός σας είναι τόσο έντονος και έκδηλος που δεν σας αφήνει να κρυφτείτε.  Συνδυάστε τον με την φαντασία σας και χαρίστε μοναδικές στιγμές στο ταίρι σας.

 


leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Αρκετές εξελίξεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα σήμερα για αρκετούς από τους εκπροσώπους του ζωδίου.  Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να δεχτείτε τις όποιες αλλαγές όσο θετικές ή αρνητικές κι εάν είναι.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Σήμερα θα μπορέσετε να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό κλίμα το οποίο σας έχει λείψει αρκετά και το περιμένατε πως και πως.  Φροντίστε λοιπόν να το χαρείτε και να το απολαύσετε.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Ο τομέας που φαίνεται να επηρεάζεται περισσότερο σήμερα είναι ο συναισθηματικός σας.  Το πάθος σας είναι ιδιαίτερα έντονο γι αυτό θα ήταν φρόνιμο να προσπαθήσετε να το διοχετεύσετε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο στο ταίρι σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Βρείτε το χρόνο που θέλατε για να κλειστείτε στο σπίτι σας και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε και να ζήσετε για λίγο καταστάσεις οι οποίες δεν φαίνεται να είναι και τόσο πραγματικές. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε και ξεφύγετε από την πραγματικότητα. 


aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Οι κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες θα προκύψουν και θα πρέπει να υλοποιήσετε είναι αρκετές και η μέρα σας θα σας φανεί τόσο γεμάτη και έντονη που είναι πολύ πιθανό να παραμελήσετε κάτι άλλο.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2):  Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση την οποία την περιμένατε εδώ και καιρό και η οποία εκτός από το ότι θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως θα σας δώσει και την ευκαιρία να ανεβείτε στην κλίμακα της επιτυχίας γρηγορότερα.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Σήμερα όμως θα σας πιάσει μια ξαφνική λαχτάρα για επιπλέον μάθηση είτε στο αντικείμενό σας, είτε σε κάποιο καινούριο που θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνετε και πάλι σπουδαστές.

 

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess