Το ημερήσιο ωροσκόπιο 27/02/2013

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4):  Για εσάς είναι ένα διάστημα με αρκετές δυνατότητες έτσι και αλλιώς. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά από τα σχέδια σας και κυρίως να μπορέσετε να πετύχετε τα επαγγελματικά σας όνειρα. Είναι λοιπόν σημαντικό να δράσετε σήμερα.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):   Πολύ καλό χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να διορθώσετε οικονομικές δυσκολίες. Η διάθεσης ας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα έχετε πολύ όρεξη να κάνετε πράγματα που δεν το περιμένατε. Στο τέλος της μέρας μία καινούρια γνωριμία είναι πιθανή.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Πολύ καλή μέρα για συνεργασίες και συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες λόγω υπερβολής όμως τα πράγματα φαίνονται ότι θα φτιάξουν αν κινηθείτε έξυπνα και δεν χάσετε το μέτρο.

 

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα αυτή για εσάς με αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Είναι μία πολύ όμορφη μέρα που θα σας δώσει αρκετή όρεξη να κάνετε πράγματα ενώ γενικά θα νοιώσετε πολλοί χαρούμενοι με τις εξελίξεις σήμερα.

 


leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση μιας και μπορεί να χάσετε κάποια χρήματα από κακές επιλογές σας ή από λανθασμένες επιλογές του συντρόφου σας. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να δώσετε στο κόσμο γύρω σας κάποια σημαντικά όρια.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα περάσετε πολύ καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ όσοι είσθε μόνοι σας μπορεί να έχετε μία πολύ καλή γνωριμίες με κάποιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει σίγουρα.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Νέες συνεργασίες και δυνατότητες ξεπηδούν από το πουθενά και σας ευνοούν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στα διαπροσωπικά σας θέματα μιας και οι εντάσεις στις σχέσεις σας μπορεί να μην είναι εύκολο να αποφευχθούν.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Χωρίς πολλές εξελίξεις θα είναι αυτή η ημέρα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και αν ηρεμήσετε ενώ αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από σημαντικά αδιέξοδα της περιόδου.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Προσοχή στο σπίτι σας θα πρέπει να δώσετε σήμερα μιας και κάποιο άτομο μπορεί να θέλει την προσοχή σας πιθανών λόγω θέματος υγείας. Από την άλλη είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας σκοπούς.


aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Νέες σημαντικές ευκαιρίες για κοινωνικές σχέσεις και σημαντική βελτίωση της καθημερινότητας σας θα έχετε. Προσοχή μεγάλη σε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας μιας και μπορεί να σας δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2):  Με σημαντική οικονομική ανάσα ξεκινά αυτή η μέρα και σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε ότι θέλετε από βοήθεια από φίλους και αγαπημένους ανθρώπους. Πιθανές δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν με ανωτέρους σας οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Με κάποιες αντιφάσεις θα περάσει αυτή η μέρα αλλά τουλάχιστον θα έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να φτιάξετε κάποια επαγγελματικής υφής θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ενώ οικονομικά θα βρείτε κάποια ευκαιρία.

 

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess