Το ημερήσιο ωροσκόπιο 26/02/2013

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Νέες ευκαιρίες για να μπορέσετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά και να βρείτε τι μπορεί να φταίει στην προσωπική σας ζωή αλλά και για να μπορέσετε να βρείτε φίλους και γνωστούς που θα μπορέσουν να σας αλλά και βελτιώσουν τη διάθεση σας.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):  Πολύ καλή περίοδος για να διασκεδάσετε και να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Θα μπορέσετε να πετύχετε στα σχέδια σας και κυρίως να οργανώσετε επαγγελματικά τις βλέψεις σας ώστε να γίνουν πραγματικότητα.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Βελτίωση στις διαπροσωπικές σας επαφές και μία νέα όρεξη για να κάνετε πράγματα θα ξεκινήσει. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να διορθώσετε αρνητικές σχέσεις που θα σας εκπλήξουν και θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να πετύχετε.

 

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Σημαντική η βοήθεια που θα λάβετε από συγγενείς και ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Είναι μία εκπληκτική περίοδος που θα σας στηρίξει στο να πετύχετε τους στόχους σας και να οδηγήσετε σε μία νέα πορεία τη ζωή σας.

 


leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Πιθανά εμπόδια υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στους σκοπούς σας οι οποίες θα έχουν κάποιες δυσκολίες διαχείρισης επειδή πολλά άτομα ταυτόχρονα σας επηρεάζουν και σας βάζουν μπροστά σε σημαντικές ανακατατάξεις και πιέσεις.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να δημιουργήσετε φιλίες και συμμαχίες με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να επιτύχετε τους σκοπούς σας και τους στόχους σας.  Είναι μία σημαντική περίοδος για να κάνετε νέες ερωτικές σχέσεις.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να κλείσετε τρύπες που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να πιεστείτε βέβαια για μία ακόμη μέρα αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να βρείτε τι φταίει στη ζωή σας και να μπορέσετε να το διορθώσετε. Θα μπορέσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο και να μιλήσετε ανοιχτά στη σχέση σας για όλα αυτά που σας προβληματίζουν.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Νέες δυνατότητες στο να μπορέσετε να επιτύχετε σε επαγγελματικούς στόχους και κυρίως για να μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε ευκαιρία να κάνετε μία νέα σχέση ενώ όσοι έχετε θα μπορέσετε να την ανανεώσετε.


aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα για να μπορέσετε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να χτίσετε πάνω στο παρελθόν.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2):Κάποιες συγκρούσεις με συγγενείς μπορεί να υπάρξουν που θα σας στενοχωρήσουν αρκετά. Είναι σημαντικό να βρείτε για ποιο λόγο έγιναν αυτές οι συγκρούσεις και κυρίως να βρείτε με ποιο τρόπο θα ξεπεράσετε τις εντάσεις για να μπορέσετε να βοηθηθείτε.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Ύστερα από ένα αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα τώρα μπορείτε να είσθε ο πρωταγωνιστής στη ζωή σας και να μπορέσετε να αλλάξετε τα δεδομένα στη ζωή σας. Μία σημαντική ερωτική σχέση μπορεί να συμβεί σήμερα.

 

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess