Το ημερήσιο ωροσκόπιο 24/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Είναι μία ημέρα όπου θα έχετε προβληματισμούς σε σχέση με τη ζωή σας και το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Είναι μία σημαντική στιγμή για να μπορέσετε να οργανώσετε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και κυρίως να ηρεμήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να περάσετε από σημαντικές δυσκολίες και πιέσεις. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να δημιουργήσετε πολύ όμορφα πράγματα και κυρίως θα περάσετε καλά με τους φίλους σας.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και τους επαγγελματικούς σας σκοπούς. Είναι μία μέρα με πολύ καλή οργανωτικότητα που θα μπορέσετε να καλύψετε σημαντικά κενά  που έχετε αφήσει από τις προηγούμενες μέρες.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας δεδομένα και καταστάσεις. Πολλοί από εσάς θα μπορέσετε να νοιώσετε αρκετά καλά με τους συνεργάτες σας και όσοι είσαστε άνεργοι μπορεί να έχετε ένα πάρα πολύ καλό διάστημα για να βρείτε δουλειά.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Σημαντική μέρα για αν μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να νοιώσετε ότι και αυτός σας αγαπά και θέλει να είναι κοντά σας. Προσοχή χρειάζεται στις κινήσεις σας στο σπίτι καθότι θα είναι ένας χώρος παρεξηγήσεων αυτές τις μέρες.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Υπάρχουν παρεξηγήσεις και δυσκολίες στα διαπροσωπικά σας θέματα. Πολλοί μπορεί να έχετε νεύρα και πιθανών να παρεξηγηθείτε με το σύντροφο σας για αυτό και είναι σημαντικό να ακούτε καλά πρώτα πριν κάνετε η πείτε κάτι.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να πετύχετε μία νέα ερωτική σχέση και να μπορέσετε να πετύχετε μία ισορροπία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη υπάρχουν σημαντικές απαιτήσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον που απαιτούν προσοχή.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Σημαντική η βελτίωση στα ερωτικά σας θέματα. Πολλοί μπορεί να κάνετε μία καινούρια γνωριμία η οποία θα είναι πολλαπλά υποσχόμενη.  Επίσης είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για να αυξήσετε τη δημιουργικότητα σας.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Είναι μία πολύ καλή μέρα για να μιλήσετε για τα προβλήματα σας μέσα στο σπίτι. Αρκετοί από εσάς μπορεί να κουραστείτε βέβαια να πρέπει πάντα εσείς να νοιάζεστε για τους άλλους αλλά κάποιες περίοδοι της πορείας μας απαιτούν να δίνουμε ίσως εμείς λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Είναι μία πολύ καλή μέρα για να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Είναι η μέρα που θα σας βοηθήσει να δώσετε στον εαυτό σας την κατάλληλη φροντίδα ενώ και ο σύντροφος σας είναι δίπλα σας για να σας ηρεμήσει ψυχολογικά.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα μπορέσετε να κλείσετε μία πολύ σημαντική συμφωνία που θα σας κάνει να ηρεμήσετε πολύ.   Νέες σχέσεις στο προσκήνιο σας ενθουσιάζουν.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Από σήμερα γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και δραστήριοι ενώ μπορείτε να κερδίσετε την αναγνώριση από ανθρώπους που δεν το περιμένατε. Λίγο παραπάνω προσοχή χρειάζεται όμως στα λεγόμενα σας καθότι μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess