Το ημερήσιο ωροσκόπιο 20/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Αναπόφευκτες καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας θα σας εκνευρίσουν αφάνταστα και δεν θα τα αποφύγετε όσο κι αν προσπαθήσετε. Η περίοδος αυτή σας χαρίζει χάρη και ομορφιά, αφού σας ωθεί να κάνετε θετικές αλλαγές στην εμφάνισή σας.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Αν δεν αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα μόνοι σας σύντομα θα αναγκαστείτε να το κάνετε. Μετά από μια κοπιαστική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις φροντίστε να ξεκουραστείτε μερικές ώρες αν θέλετε να βγείτε. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που έχετε για να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Σκεφτείτε ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε κατακόρυφα τις απολαβές σας. Δουλέψτε μόνοι για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας δίχως να δεχτείτε τη βοήθεια κανενός, γιατί τελικά θα πάρουν αντί να δώσουν.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μη λάβετε υπόψη τις αντιρρήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας πάρουν από κάτω και να ξεχάσετε κάθε προσπάθεια. Τολμήστε να τους διαψεύσετε. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να δείξετε τις ικανότητές σας στους άλλους. Μην τα βγάζετε όλα στη φόρα και άμεσα γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Η σημερινή ημέρα σας φέρνει σε αντιπαράθεση με το ταίρι ή με κάποιους συνεργάτες.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Μιλήστε με ανθρώπους που έχετε γνωρίσει σχετικά πρόσφατα για να τους μάθετε περισσότερα γι’ αυτούς. Μην αφήσετε την οικογένειά σας να αναμειχθεί στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Δεν είναι ανάγκη να βγαίνετε έξω συχνά για να βλέπετε φίλους και γνωστούς. Καλέστε τους στο σπίτι σας.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Υποδεχτείτε τις νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν, και κλείστε συμφωνίες απ’ τις οποίες έχετε πολλά να εισπράξετε. Βάλτε πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σας την αλλαγή κάποιων σχεδίων σας, μόνο και μόνο, επειδή δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς αλλά κάποια άλλα πρόσωπα.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Το διάστημα αυτό είναι καλό για να κάνετε κάποια ψώνια, αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε και αδειάσει εντελώς το πορτοφόλι σας. Μη σκέφτεστε συνεχώς τα λάθη που έχετε κάνει εσείς σε σχέση με τους άλλους, αλλά τα δικά τους σε σχέση με σας. Ακούστε απλά τις απόψεις των άλλων, αλλά φροντίστε να κάνετε τελικά αυτό που πιστεύετε εσείς ως πιο σωστό.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψουν οι δικοί σας άνθρωποι όλα τα μυστικά που τους έχετε κρύψει και τους αφορούν. Γι’ αυτό πείτε τα από μόνοι σας. Μη νομίζετε πως δεν χρειάζεται κόπος από μεριάς σας για να βρείτε το δίκιο σας, ακόμα κι αν το έχετε με το μέρος σας.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Καλύψτε οικονομικά ανθρώπους που σας έχουν σταθεί ανάλογα σε δύσκολες οικονομικά στιγμές. Μην τους ξεχνάτε όταν είστε καλά. Δώστε προσοχή σε δάνεια, κάρτες, και οφειλές σας προς το δημόσιο.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Τώρα θα καταλάβετε ποια είναι η χρησιμότητα της συνεργασίας σας με τους άλλους και θα εκτιμήσετε κάποια άτομα περισσότερο γι’ αυτό τους το χάρισμα. Μόνο ηρεμία δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Φωτιά και λαύρα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό φροντίστε να μην φτάσετε στα άκρα, εφόσον δεν θέλετε να διακοπούν πολλές από αυτές.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Θα άνετε πολλά πισωγυρίσματα σε πρόσωπα του παρελθόντος, ενώ μάλλον δεν θα μπορέσετε να καταλήξετε στο τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Έξοδα που δεν τα περιμένατε σας έρχονται από το πουθενά και ίσως αποδειχτεί πως προέρχονται από μια υπόθεση του παρελθόντος που νομίζατε πως είχε κλείσει.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Δεχτείτε τους άλλους ακριβώς έτσι όπως είναι, και μην προσπαθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο να τους αλλάξετε. Αν δεν πιστεύετε όλες τις υποσχέσεις που σας δίνουν, είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε ότι καλύτερο έχουν να σας δώσουν.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess