Το ημερήσιο ωροσκόπιο 19/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Πολύ σημαντική μέρα για να μπορέσετε να ανανεωθείτε και να κάνετε πολύ πετυχημένα σχέδια με φίλους για να βγείτε έξω και να περάσετε πάρα πολύ καλά. Θα έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά από τα σχέδια σας πραγματικότητα . Καλή μέρα για ερωτική έκφραση.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Είναι μία σημαντική μέρα για να κάνετε κάτι που θεωρούσατε αδύνατο όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι από το πρωί κιόλας η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα έχετε αρκετό χρόνο να μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Κάποια υπερβολικά ανοίγματα στα οικονομικά σας μπορεί να σας βγουν πολύ δυσάρεστα το επόμενο χρονικό διάστημα. Για αυτό και προσέξτε να είσθε αρκετά μαζεμένοι στο τρόπο με τον οποίο καταναλώνετε τα χρήματα σας.  Νέες σχέσεις και επαφές.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μέρα με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα για αυτό και δεν θα πρέπει να μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων αλλά να ψάξετε μέσα σας να βρείτε τρόπους όπου θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερα όμορφο ιδιαίτερα αν είσθε καλλιτέχνης.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Κάποιες συναισθηματικές πιέσεις μπορεί να δεχθείτε αυτό το χρονικό διάστημα όμως θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με λίγη υπομονή. Προς το τέλος της μέρας θα δείτε περισσότερο κόσμο και η διάθεση σας θα ανέβει περισσότερο.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να διορθώσετε κακώς κείμενα με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας φαίνεται ότι μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο απότομα αν προσπαθήσετε σήμερα.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Προσοχή πάρα πολύ στη διάθεση σας. Μπορεί στην αρχή ειδικά της μέρας όλα να τα βλέπετε μαύρα αλλά δεν είναι αυτό η αλήθεια. Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται προς το τέλος της μέρας όπου θα έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Θα πρέπει να είσθε λιγάκι προσεκτικοί στις κινήσεις σας καθότι κάποιοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν. Είναι σημαντικό να κινηθείτε διπλωματικά στις διαφωνίες σας για να μην έχετε έντονες συγκρούσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): ΕΕίναι μία μέρα που μπορεί μέσα στο σπίτι σας να επικρατήσει μία δύσκολη και πιεσμένη κατάσταση. Θα μπορέσετε όμως πραγματικά να ξεφύγετε από όλα αυτά αν μπορέσετε και δείτε πραγματικά τι συμβαίνει μέσα στο χώρο του σπιτιού σας και δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα φαντάσματα.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πολύ καλή μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις και για να μπορέσετε να διορθώσετε κακές σχέσεις. Μπορείτε να έχετε ένα νέο ξεκίνημα  με κάποιους συνεργάτες όπου θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Σημαντικές οικονομικές ανάσες με βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα έρχονται για να σας ηρεμήσουν αλλά από την άλλη μπορεί να έχετε και πολύ σημαντικά έξοδα με αποτέλεσμα να μην χαρείτε αρκετά την εισροή των χρημάτων  ενώ θα πρέπει να κάνετε σωστό σχεδιασμό εξόδων.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Πολύ σημαντική μέρα έμπνευσης και δημιουργικότητας. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά και να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να αγχωθείτε με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν αλλά να κοιτάξετε να περάσετε καλά με αυτούς που σας αξίζουν.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess