Το ημερήσιο ωροσκόπιο 19/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Το να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνέδεε κάτι στο παρελθόν ή φίλους παλιούς, ίσως αποδειχτεί προσοδοφόρο τώρα. Τα οικονομικά σας και η δημιουργική σας ικανότητα θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο ή πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Η διαίσθηση και τα εσωτερικά σας αισθήματα σας βοηθούν ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας τώρα. Συχνά αν όχι πάντοτε θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής ή επικαιρότητας για ένα ιδιαίτερο χάρισμά σας.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):Πολλά πράγματα ή συναισθηματικές εμπειρίες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την “σκόνη” που έχει μαζευτεί στην ζωή σας κατά τα τελευταία χρόνια. Καθόλου απίθανο να νιώθετε έντονη την επιθυμία να αποκαταστήσετε ή αντικαταστήσετε ένα τρόπο ζωής που έχετε βαρεθεί ή που δεν σας γεμίζει πάρα πολύ. Οι άλλοι και ειδικά οι άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον σας και καθόλου απίθανο κάποιοι συγγενείς να είναι αντίθετοι με τις αποφάσεις σας.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Νευρική ανησυχία, ένταση, γρήγορα συμπεράσματα είναι πολύ πιθανά τώρα. Επίσης, έχετε ισχυρό ανανεωτικό πνεύμα και εμφανίζεστε με καινούργιες ή πρωτότυπες ιδέες. Την ξαφνική πνευματική ένταση όμως θα είναι δύσκολο να την αποφύγετε. Καταστάσεις οι οποίες θα είναι έξω από τον δικό σας έλεγχο πολύ πιθανό να τις αντιμετωπίσετε με ξεχωριστές συνέπειες.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε τώρα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι’αυτό. Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Η υπερευαισθησία και οι “παιδαριώδεις” αποφάσεις σας πολλές φορές θα κριτικάρονται έντονα από το άμεσο περιβάλλον σας. Ισως όχι πολύ καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις άμεσα συνδεδεμένες με τον χώρο που ζείτε ή τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Οι σχέσεις σας με τους άλλους και καθόλου απίθανο με το γυναικείο φύλο φαίνεται πως θα περάσουν μέσα από μια περίοδο συναισθηματικής κρίσης με αρνητικά αποτελέσματα για την ψυχική σας ισορροπία ή ακόμα και την υγεία σας. Το σπίτι σας “δεν σας χωράει” τώρα και η επιθυμία σας να βρίσκεστε συχνά έξω θα είναι πολύ έντονη.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Εκνευρισμοί, διαπληκτισμοί με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί σας καθημερινά και ένα γενικότερο κλίμα ανυπομονησίας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο. Καθώς δεν νοιώθετε αρκετά υποχρεωμένοι ή συμβιβαστικοί καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε για συμφωνίες με κάποιον άλλο.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν ανοδική πορεία αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αισιοδοξία και να προχωρήσετε σε υποχρεώσεις που αργότερα δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Ακόμα ίσως υπάρξει μια τάση να υπερβάλλετε στο φαγητό και σε κάποιες άλλες μικρο-απολαύσεις.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους στενούς συνεργάτες, ίσως γίνουν πιο τεταμένες ή περάσουν μέσα από μια περίοδο δυσκολιών. Τα πάντα αυτή την εποχή θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να θέσετε τα συναισθήματά σας κάτω από τον πλήρη έλεγχο της λογικής.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Είναι μια καλή περίοδος για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Η αυξημένη ανάμειξή σας σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία παρουσιάζεται επίσης μπροστά σας τώρα.19 Δεκεμβρίου Νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και μελαγχολικοί και επιθυμείτε τη μοναξιά και την απομόνωση.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε τώρα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι’αυτό. Ισως προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας γυρνώντας την πλάτη σας σ’αυτά χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess