Το ημερήσιο ωροσκόπιο 18/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Προσπαθήστε να φτιάξετε ένα καινούργιο καθημερινό πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Πάρτε τηλέφωνο τον παππού ή την γιαγιά τους έχετε παραμελήσει τελευταία. Θα ασχοληθείτε αρκετά με κάποια θέματα που αφορούν την εφορία και δεν έχουν τακτοποιηθεί.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Προσπαθείτε συνεχώς να προβάλλετε λάθος πτυχές του χαρακτήρα σας. Κάποιοι άνθρωποι που θεωρείτε σημαντικούς, θα σας απογοητεύσουν. Θα ήταν καλό να κάνετε πιο τακτικά κάποιο δώρο ή μια ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σας.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Μην αφήσετε τη ζήλια να χαλάσει τη σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σας. Υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Θα μπορέσετε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αυτήν την περίοδο ξεκουραστείτε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας Απρόσμενα έσοδα μπορεί να υπάρξουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Μην επηρεάζεστε από φήμες και λόγια του αέρα. Διασταυρώστε όλες τις πηγές για να είστε σίγουροι. Η καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογενειακής σχέσης σας κάνει να νιώθετε δυνατοί κάθε μέρα. Πρέπει να γίνετε πιο εκφραστικοί, όταν βρίσκεστε μόνοι με το ταίρι σας.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Προσπαθήστε να μην αποκλίνετε από το πλάνο που έχετε ετοιμάσει. Το επόμενο διάστημα επιφυλάσσει εκπλήξεις στα αισθηματικά σας. Μην εκνευρίζεστε και χάνετε την ψυχραιμία σας με τα λάθη που γίνονται στη δουλειά σας.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτό το διάστημα η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη. Σύντομα θα δείτε πως τα ερωτικά σας θα βρουν το δρόμο τους και εσείς θα πάψετε να είστε μουντοί.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Καλείστε να ξεπεράσετε κάποια αναπάντεχα προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο. Η ευγενική σας συμπεριφορά θα εκτιμηθεί δεόντως από τους συναδέλφους σας.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και ίσως υπάρξει κάποια ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης. Οι συζητήσεις με φίλους σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας και την αναζήτηση της ευτυχίας. Μία συνάντηση με κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σας ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Εκφράστε δυναμικά την άποψη σας, θετική είτε αρνητική, οι γύρω σας θα το εκτιμήσουν. Το πλανητικό σύστημα δεν ευνοεί καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Η ανάγκη σας για αλλαγή είναι πιθανόν να σας οδηγήσουν σήμερα σε τρέλες στην συναισθηματική σας ζωή με εμπειρίες που όμως δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Η εγωιστική συμπεριφορά θα σας οδηγήσεις σε αδιέξοδα. Η μέρα ξεκινά με εντάσεις και αναπάντεχα προβλήματα στην σχέση σας.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Οι συνεργάτες σας θα στηρίξουν τις επιλογές σας αυτό το διάστημα. Έχει αποδειχθεί πολλάκις πως είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας. Εξελίξεις στα οικονομικά υπάρχουν κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess