Το ημερήσιο ωροσκόπιο 18/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ: Είναι μία σημαντική ερωτική περίοδος για εσάς. Μπορείτε να ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και να κάνετε μία καινούρια πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει πραγματικά. Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις.

tavrossΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει σε ψυχολογικά ζητήματα και να σας αγχώσει σε ένα βαθμό. Είναι μία σημαντική στιγμή όπου μπορείτε να πετύχετε σχέδια και να ανέβετε επαγγελματικά. Προσοχή λίγο στην πίεση από την οικογένεια σας.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι ίσως το καλύτερο χρονικό διάστημα να μπορέσετε να ξεκινήσετε πράγματα στη ζωή σας και κυρίως μπορείτε σιγά και σταδιακά να αρχίζετε να πετυχένετε στα σχέδια σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε πραγματικά και θα έχετε αυτό που θέλετε.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ: Μία σημαντική περίοδος για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Προσοχή γιατί η μέρα μπορεί να σας αγχώσει με υποχρεώσεις με ανθρώπους που δεν το περιμένατε. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να χαλαρώσετε  και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας.

leonnΛΕΩΝ: Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στον οικονομικό τομέα και σημαντικές πιέσεις στα θέματα χρημάτων σας. Από την άλλη είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μιλήσετε με τη σχέση σας και να έχετε σημαντικά και θετικά αποτελέσματα.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να αναλάβετε τις ευθύνες της καθημερινότητας σας. Από την άλλη είναι μία περίοδος όπου θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από τη σχέση σας και αν μπορεί τελικά να προχωρήσει η εσείς κάνετε τα πάντα και ο άλλος απλά σας κοιτά!

zigossΖΥΓΟΣ: Σημαντικές νέες φιλίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα και μπορεί να έχετε και μία γενικότερη βελτίωση της διάθεσης σας.  Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση καθότι μπορεί να γνωρίσετε κόσμο που θα σας στηρίξει σε πολλά πράγματα.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλές στιγμές θα σας προσφέρει αυτή η μέρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ενώ μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να έχει μία αύξηση της διάθεσης του και να κάνει πολύ καλή εντύπωση στο κόσμο με αποτέλεσμα νέες γνωριμίες  και καλές στιγμές.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ: Περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και διάθεση οικογενειακή θα έχετε ενώ και οι άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντος σας θα είναι δίπλα σας για να περάσετε ήρεμες στιγμές. Προσοχή στις συζητήσεις με συνεργάτες καθότι μπορεί να τους ξεφύγουν μυστικά.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δύσκολες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στον τομέα της επικοινωνίας. Μπορεί να έχετε σημαντικό εκνευρισμό και μπορεί να έχετε αρκετά νεύρα που η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα.  Δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν στις σχέσεις σας με αδέλφια.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβλήματα στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες ξαφνικές όπως έξοδα από μικροατυχήματα και βλάβες στο σπίτι μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Προς το απόγευμα τα πράγματα βελτιώνονται και έχετε περισσότερο χρόνο να ηρεμήσετε.

ixthissΙΧΘΕΙΣ: Κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας οδηγήσουν να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις.  Προσοχή στις συνεργασίες σας καθότι μπορεί να λήξουν λόγω έλλειψης συνεννόησης και να φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με δικαστικές διενέξεις.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess