Το ημερήσιο ωροσκόπιο 17/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ: Με σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και με ευκαιρίες για να βγείτε από αδιέξοδα ξεκινά αυτή η ημέρα. Πολλοί από εσάς μπορεί να νοιώθετε από την άλλη αρκετά κουρασμένοι και να μην θέλετε να έχετε πολλές επαφές με ανθρώπους.

tavrossΤΑΥΡΟΣ: Σχετικά χαλαρή μέρα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις και χωρίς σημαντικά προβλήματα. Είναι μία σημαντική μέρα για να οργανωθείτε και να δείτε στη ζωή σας τι είναι το πιο σημαντικό για να πετύχετε. Προχωρήστε προσεκτικά στις κινήσεις σας για οικογενειακή ηρεμία.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετή κούραση χωρίς χρόνο να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Χρειάζεται αρκετή προσοχή έτσι ώστε να μην χάσετε χρόνο σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.  Θετική μέρα για συζητήσεις.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλή μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις και για να μπορέσετε να διορθώσετε κακές σχέσεις. Μπορείτε να έχετε ένα νέο ξεκίνημα  με κάποιους συνεργάτες όπου θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα.

leonnΛΕΩΝ: Πολύ σημαντική μέρα έμπνευσης και δημιουργικότητας. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά και να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να αγχωθείτε με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν αλλά να κοιτάξετε να περάσετε καλά με αυτούς που σας αξίζουν.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μία σημαντική μέρα για να κάνετε κάτι που θεωρούσατε αδύνατο όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι από το πρωί κιόλας η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα έχετε αρκετό χρόνο να μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους.

zigossΖΥΓΟΣ: Πολύ καλό διάστημα για αν διορθώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορείτε να κάνετε κάποιες πολύ καλές γνωριμίες και νέους φίλους ενώ μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω επειδή θα έχετε πάρα πολλές οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας ανησυχήσουν. Είναι πολύ καλό διάστημα όμως για να κάνετε νέες γνωριμίες και να διασκεδάσετε με κάποιες καταστάσεις που θα σας βελτιώσουν την διάθεση.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλό διάστημα για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα. Μπορεί να αγχωθείτε σε ένα βαθμό επειδή ο κόσμος θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς όμως τουλάχιστον είσθε σε μία φάση σημαντικής ανάπτυξης και ουσιαστικής βελτίωσης  του χαρακτήρα σας.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σημαντική βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μία πολύ τυχερή μέρα για να μπορέσετε να  κερδίσετε ακόμη και σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι σας μιας και τα πράγματα φαίνονται να ηρεμούν σήμερα.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες σημαντικές ευκαιρίες για κοινωνικές σχέσεις και σημαντική βελτίωση της καθημερινότητας σας θα έχετε. Προσοχή μεγάλη σε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας μιας και μπορεί να σας δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

ixthissΙΧΘΕΙΣ: Σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα περάσετε πολύ καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ όσοι είσθε μόνοι σας μπορεί να έχετε μία πολύ καλή γνωριμίες με κάποιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει σίγουρα.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess