Το ημερήσιο ωροσκόπιο 16/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ: Θα βρείτε κάποιες λύσεις σε προβλήματα οικονομικά που σας ταλαιπωρούσαν. Κάντε το τραπέζι στα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού πρώτα έχετε ψωνίσει ότι καλύτερο για να τους ευχαριστήσετε. Θα αναζητήσετε όλα τα λάθη που έχουν απομακρύνει κάποιους από κοντά σας. Μια βόλτα αμέσως μόλις τελειώσετε όλες σας τις δουλειές, θα ήταν ότι έπρεπε για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κριτική σε κοντινούς σας ανθρώπους που περνάνε δύσκολα.

tavrossΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να συναντήσετε ή και να μιλήσετε με κάποια πρόσωπα που δεν τα πάτε και τόσο καλά. Η υπεραισιοδοξία στον αισθηματικό τομέα και η μεγάλη σας ζήτηση μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες μπορεί να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από πολύτιμες για την μετέπειτα πορεία σας. Αν κάποια πρόσωπα που μέχρι χτες ήταν πολύ κοντά σας βλέπετε τώρα να απομακρύνονται, φροντίστε να μάθετε το γιατί.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή ημέρα θα θελήσει να σας απομονώσει, και πιθανό και να τα καταφέρει. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι παρέα μόνο με κάποιες πολύτιμες σκέψεις σας. Κρατήστε μυστικά σημαντικά θέματα της ζωής σας και μην τα ανακοινώνετε σε άτομα που μπορούν να τα διαδώσουν σε άλλους.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σταματάτε να βάζετε νέους στόχους, ακόμα κι αν δεν έχετε τελειώσει με την υλοποίηση κάποιων παλαιοτέρων. Κάντε τα όλα μαζί. Μάθετε περισσότερα για άτομα που μόλις τώρα μπαίνουν στη ζωή σας και αξίζουν να βρίσκονται πιο συχνά μέσα σε αυτή. Έχετε ανάγκη να αλλάξετε σχεδόν τα πάντα τώρα και μάλλον δεν ξέρετε από πού να πρωτοξεκινήσετε.

leonnΛΕΩΝ: Αν καταφέρετε να σκεφτείτε μόνο με τη λογική, χωρίς να εμπλέξετε την καρδιά σας, θα πάρετε πιο σωστές αποφάσεις. Σήμερα μπορείτε να συλλάβετε πολλές δημιουργικές ιδέες και θα χρειαστεί να τις οργανώσετε εσείς οι ίδιοι, για να έχουν επιτυχία. Ενισχύστε την κοινωνική σας ζωή, προσθέτοντας περισσότερη ποιότητα και όχι ποσότητα.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια βόλτα αμέσως μόλις τελειώσετε όλες σας τις δουλειές, θα ήταν ότι έπρεπε για να καθαρίσει το μυαλό σας. Αν βλέπετε πως από τα πολλά προβλήματα δεν σας χωράει το σπίτι, καλύτερα να κάνετε έναν περίπατο για να ηρεμήσετε. Ένα ρομαντικό δείπνο εντός ή εκτός σπιτιού, με την κατάλληλη παρέα, μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργό για την ψυχική σας διάθεση.

zigossΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε όταν ένα οικονομικό ζήτημα δεν πάει με τα «νερά» σας. Προσπαθήστε λίγο περισσότερο. Η περίοδος δεν είναι καλή για να κάνετε κάποια ψώνια, και προσέξτε να μην παρασυρθείτε και αδειάσει εντελώς το πορτοφόλι σας. Μη σκέφτεστε συνεχώς τα λάθη που έχετε κάνει εσείς σε σχέση με τους άλλους, αλλά τα δικά τους σε σχέση με σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κούραση που αισθάνεστε μπορεί να μαλακώσει μόνο από την παρουσία του συντρόφου σας, γι’ αυτό κανονίστε μια συνάντηση που θα είστε οι δυο σας. Δεν μπορείτε να έχετε την απαίτηση να σας σέβεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας δίχως να έχετε κάνει κάτι γι’ αυτό. Πάρτε την πρωτοβουλία από μόνοι σας και οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για σας και το σύντροφό σας.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν θα πρέπει να κάνετε συνεχείς αλλαγές σε θέματα διατροφής γιατί ο οργανισμός σας θα αρχίσει να διαμαρτύρεται. Μην αφήσετε κάποια άτομα να σας βάλουν σε πειρασμό να κάνετε υπερβολές όσον αφορά τη διατροφή σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας αμέσως μετά από μια σκληρή κριτική

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε μια ευκαιρία στον έρωτα να σας προσεγγίσει και να σας αγγίξει έτσι όπως δεν σας έχει αγγίξει μέχρι τώρα κανείς. Αλλιώς… θα σας προσπεράσει. Μια τυχαία συνάντηση με έναν άνθρωπο από το παρελθόν, εκτός από νοσταλγία, θα σας φέρει και πολλές σκέψεις.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για να μετακομίσετε, να αγοράσετε ένα καινούργιο σπίτι ή για να συζήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε όλες τις νέες ιδέες που έχετε και δεν θα χάσετε. Σύντομα θα κερδίσετε πολλά. Όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους, αρκεί να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να μη σας πιάνουν το πείσμα και ο εγωισμός.

ixthissΙΧΘΕΙΣ: Μπορείτε απλά να πάτε μια βόλτα κοντά στη φύση όπως σε ένα πάρκο ή στη θάλασσα και θα ηρεμήσετε. Θα θέλετε να επικοινωνείτε κυρίως εγκεφαλικά με τους άλλους, γι’ αυτό μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Αν προσέξετε λίγο περισσότερο κατά την οδήγηση ή τις μετακινήσεις σας γενικότερα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Μην εμπλέκεστε σε αψιμαχίες μεταξύ μελών της οικογένειάς σας γιατί θα χάσετε αντί να κερδίσετε.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess