Το ημερήσιο ωροσκόπιο 09/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Aν και η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει μετά από έναν αρκετά ξεκούραστο ύπνο, πολύ εύκολα θα καταλάβετε πως τα γεγονότα που θα ακολουθούν θα χρειάζονται τον καλύτερο εαυτο σας, ο οποίος όμως δεν θα είναι ούτε ευερέθιστος ή προκλητικός.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Αυτό το διάστημα θα έχετε προδιάθεση στα λάθη, αλλά και στην αντιμετώπιση δυσκολιών που σας είχαν εμφανιστεί παλαιότερα. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και μην το βάζετε κάτω με τις πρώτες τριβές που θα προκύψουν.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Παρεξηγήσεις σε αφηρημένα θέματα αλλά και δυσκολίες ακόμη και στα πιο απλά γεγονοτα θα σας εκνευρίσουν και θα σας εκθέσουν στα μάτια ανθρωπων που θα είναι μάλλον κακοήθεις. Μην βιάζεστε να αντιδράσετε στα ερεθίσματα που θα αντικρύσετε μπροστά σας.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Θέματα οικονομικής φύσης μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, τη στιγμή που εσείς το λιγότερο που θα μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας, θα ειναι το να αποφύγετε κάθε δέσμευση που μπορεί να σας ζητηθει, ακόμη κι αν εσείς πιστεύετε πως θα είναι για καλό σκοπό.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Κάπως πιο οργανωμένοι και αποφασισμένοι θα είστε αυτό το διάστημα, σχεδιάζοντας τα πάντα πιο προσεκτικά και προνοητικά. Ωστόσο, η μέρα αυτή δεν πρόκειται να σας χαρίσει κάτι εύκολα, πολύ περισσότερο αφού κι εσείς οι ίδιοι θα είστε πιο μετριόφρονες και ολιγαρκείς σε όλα τα επιπεδα.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  α συναισθήματά σας αυτό το διάστημα θα διακρίνονται από μια ηρεμία και μια αρμονία, ουσίες που θα σας χαρίσουν εντυπωσιακή πληρότητα. Μην βιάζεστε σε τίποτε καθώς ακόμη κι αν οι καταστάσεις μοιάζουν να σας πιέζουν, το βέβαιο είναι ότι έχετε κι άλλα περιθώρια.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Αν και μπορεί να ξεκινήσετε αυτήν την ημέρα χαρούμενοι, διάφορα γεγονότα και κυρίως λόγια που θα πέσουν στην αντίληψή σας, θα ανατρέψουν γρήγορα την καλή σας αίσθηση. Προσοχή στους ανθρώπους στους οποίους δίνεστε άνευ όρων.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Αποφύγετε να αναλάβετε δύσκολες υποθέσεις ή μεγάλες ευθύνες καθώς η πιεση που θα υπάρχει γύρω σας καλό θα ειναι να μην σας ακουμπησει. Αυτό το διάστημα αν και μπορεί να έχετε όλη τη καλή διάθεση προς τους συντρόφους και συνεργάτες σας.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Τα λόγια σας θα εκφράζουν έναν ασταθή χαρακτήρα ο οποίος δεν θα βρει εύκολα φίλους και υποστηρικτές. Η διακριτικότητα θα είναι το μόνον που πραγματικά θα μπορεί να μειώσει τις τριβές στη ζωή σας.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ψυχρότητα από στενά σας πρόσωπα θα σας απογοητεύσει ακομη πιο πολύ και για αυτό καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι για δυσκολίες, έτσι ώστε αν δείτε τα πράγματα να κινούνται πιο εύκολα, να μπορέσετε να τα απολαύσετε κιόλας.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Ίσως αυτήν την ημέρα οι σύντροφοι σας να είναι πολύ σοβαροί κάτι που θα έχετε την τάση να εκλάβετε ως ψυχρότητα από μέρους τους. Κάτι καλό θα βγεί με αυτόν τον τρόπο, ίσως και από το τίποτε.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Η σκληρή και αφοσιωμένη υπηρεσία στο περιβάλλον σας, αυτό το διάστημα θα φέρει καρπούς και αναγνώριση για την οποία ίσως και να αγωνίζεστε από καιρό.  Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να είστε λίγο πιο ευέλικτοι, παρουσιάζοντας το πολύτιμο έργο σας και με τον σωστό τρόπο.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess