Το ημερήσιο ωροσκόπιο 08/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Πολύ καλή περίοδος όπου θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις και να γίνουν κάποια σημαντικές παρεξηγήσεις.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Νέες συνεργασίες και αρμονικές σχέσεις θα μπορέσετε να αποκτήσετε. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να πετύχετε νέες επαγγελματικές κινήσεις και κυρίως να μπορέσετε να δώσετε στην καθημερινότητα σας μια ιδιαίτερα ευχάριστη νότα.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες θα σας βοηθήσεις να καταλάβετε ότι έχετε αφήσει λίγο τα πράγματα στον αέρα και πως θα πρέπει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο αποφασιστικά έτσι ώστε να μην μείνετε περιορισμένοι ανάμεσα σε ανθρώπους που θα σας πιέζουν για διάφορα πράγματα.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Σημαντικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να βελτιώσετε την ζωή σας και μία σημαντική ευκαιρία στα οικονομικά σας θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα την κατάσταση στο σπίτι σας.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Εντάσεις με το περιβάλλον σας και δυσκολίες συνεννόησης θα υπάρξουν και για αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μπορέσετε να πετύχετε πράγματα που θέλετε. Καλή μέρα είναι για να δώσετε  στον σύντροφο σας την προσοχή που έχει ανάγκη.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Καλή ημέρα για να μπορέσετε να οργανώσετε συναντήσεις με φίλους, για να μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας  τον κατάλληλο χρόνο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε αλλά και να κάνετε μία επιτυχημένη έρευνα αγορά για πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Σημαντική μέρα αν θέλετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και γενικότερα το σπίτι σας. Είναι πολύ θετική η στιγμή για να μιλήσετε με συγγενικά πρόσωπα  και να μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις μαζί τους.  Προσοχή σε ποιον εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Είναι μία καλή μέρα για να φτιάξετε τη διάθεση σας και επίσης είναι πολύ καλή μέρα για να μπορέσετε να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα με το σύντροφο σας ο οποίος φαίνεται να έχει σημαντικές εκρήξεις θυμού αυτό το διάστημα οπότε να είσθε προσεκτικοί.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας αλλά κι την σχέση σας. Επίσης μπορεί να έχετε σημαντική επιτυχία σε κάποια πνευματική σας αναζήτηση ή να σας αποκαλυφθούν πράγματα που ψάχνατε καιρό.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Σημαντική η πίεση που θα δεχθείτε αυτή την ημέρα. Αυτή η πίεση μπορεί σε ένα βαθμό να σας προκαλέσει και αρκετές συγκρούσεις αλλά και παρεξηγήσεις για αυτό και είναι σημαντικό όσο το δυνατόν να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να κάνετε υπομονή.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Πολύ σημαντική μέρα για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα σας αλλάξουν ακόμη και τη ζωή σας. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε και ακούστε το ένστικτό σας μιας και θα σας βοηθήσει πολύ να βρείτε την κατάλληλη λύση σε ότι σας απασχολεί.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Μπαίνετε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την ημέρα και μπορείτε να πετύχετε πολλά από αυτά που σας απασχολούν. Έχετε ιδιαίτερα θετική διάθεση για να κάνετε πράγματα και οι άνθρωποι γύρω σας αρχίζουν να σας θέλουν όλο και περισσότερο.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess