Το ημερήσιο ωροσκόπιο 07/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Αισθηματικά τα πράγματα αρχίζουν να καλυτερεύουν. Είσαστε σε μία φάση κατανόησης του παρελθόντος και ανανέωσης των μέχρι τώρα εμποδίων που αντιμετωπίζατε. Πέρα από αυτό μπορείτε να περιμένετε αυτή την περίοδο και μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Επαγγελματικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή στον ίδιο σας τον εαυτό και να δείτε αν είσαστε έτοιμοι να δώσετε ένα τέλος σε μία επαγγελματική κατάσταση που δεν σας καλύπτει πια.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Είσαστε σε μία φάση εσωτερικής αναδόμησης και αλλαγής της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιο επίπεδο μπορεί να νοιώθετε ότι τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν και τόσο καλά όσο θα θέλατε. Πρέπει να δώσετε πολύ λοιπόν προσοχή στις επιλογές σας οι οποίες μπορεί να παραμένουν λανθασμένες.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Αισθηματικά τα πράγματα είναι στάσιμα αυτή τη περίοδο με ότι και αν αυτό σημαίνει. Προσπαθήστε να βρείτε μέσα σας τις λύσεις και μην περιμένετε από εξωγενείς παράγοντες να σας βρουν το μονοπάτι της διεξόδου από τα προβλήματα σας.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Επαγγελματικά τα πράγματα δεν θα έχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Σίγουρα σε ένα μεγάλο βαθμό θα νοιώσετε αρκετά πιεσμένοι από κάποιους ανθρώπους η και από τις εξελίξεις τις ίδιες στην εργασία σας. Θα πρέπει όμως να ξέρετε ότι αυτό θα αλλάξει σταδιακά και πως θα είσαστε καλύτερα στους επόμενους μήνες.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα περάσετε πολύ καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ όσοι είσθε μόνοι σας μπορεί να έχετε μία πολύ καλή γνωριμίες με κάποιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει σίγουρα.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Με σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και με ευκαιρίες για να βγείτε από αδιέξοδα ξεκινά αυτή η ημέρα. Πολλοί από εσάς μπορεί να νοιώθετε από την άλλη αρκετά κουρασμένοι και να μην θέλετε να έχετε πολλές επαφές με ανθρώπους.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Σχετικά χαλαρή μέρα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις και χωρίς σημαντικά προβλήματα. Είναι μία σημαντική μέρα για να οργανωθείτε και να δείτε στη ζωή σας τι είναι το πιο σημαντικό για να πετύχετε. Προχωρήστε προσεκτικά στις κινήσεις σας για οικογενειακή ηρεμία

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Αρκετή κούραση χωρίς χρόνο να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Χρειάζεται αρκετή προσοχή έτσι ώστε να μην χάσετε χρόνο σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.  Θετική μέρα για συζητήσεις.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πολύ καλή μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις και για να μπορέσετε να διορθώσετε κακές σχέσεις. Μπορείτε να έχετε ένα νέο ξεκίνημα  με κάποιους συνεργάτες όπου θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Πολύ σημαντική μέρα έμπνευσης και δημιουργικότητας. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά και να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να αγχωθείτε με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν αλλά να κοιτάξετε να περάσετε καλά με αυτούς που σας αξίζουν.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Είναι μία σημαντική μέρα για να κάνετε κάτι που θεωρούσατε αδύνατο όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι από το πρωί κιόλας η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα έχετε αρκετό χρόνο να μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess