Το ημερήσιο ωροσκόπιο 06/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Ταραγμένοι πρόκειται να είναι αυτή η περίοδος. Θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί μπορεί στο τέλος ενώ είσαστε σε μία θετική περίοδο να κάνετε λάθη και να χάσετε το τρένο. Για αυτό στις επιλογές σας προσοχή.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Επαγγελματικά θα υπάρξει μία σταθερότητα αυτή τη περίοδο χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι αρνητικό. Παρόλα αυτά χρειάζεται από μέρους σας προσπάθεια να ξεπεράσετε κάποιες δικές σας ιδέες που σας βάζουν εμπόδια.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πετυχημένη η περίοδος αυτή για εσάς. Από αυτό το μήνα και μετά μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα έτσι ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης είναι μία καλή περίοδος για να επεκταθείτε σε νέους τομείς.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Καλή αυτή η περίοδο για εσάς. Δεν θα έχετε πολλά προβλήματα και θα μπορέσετε αν το θελήσετε να κάνετε μία καινούρια και πολλά υποσχόμενη σχέση. Παρόλα αυτά προσοχή σε όσους από εσάς κάνετε γνωριμίες από το παρελθόν.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Επαγγελματικά δεν θα έχετε πολλές αλλαγές. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να έχετε έναν προγραμματισμό για το μέλλον που θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες κινήσεις στη συνέχεια.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Είναι μία περίοδος όπου τα πράγματα θα εξελιχθούν περίπου όπως τα περιμένατε. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όμως στις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθη από υπερβολική σιγουριά.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Αισθηματικά θα έχετε καλές εξελίξεις και θα μπορέσετε να γνωρίσετε αν είσθε μόνοι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Προσοχή χρειάζεται σε μερικούς από εσάς στο να μην κάνετε τη λάθος επιλογή.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Ανοδική θα είναι η περίοδος αυτή στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε λίγο τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Επιτέλους μπαίνετε στην χρυσή σας περίοδο, μπορεί αυτή η περίοδος να σημαίνει περισσότερη ταλαιπωρία και κούραση αλλά τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά και καλά από εσάς.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αισθηματικά λίγο θα ταλαιπωρηθείτε μιας και η σχέση σας δεν θα είναι τόσο κοντά σας είτε επειδή θα έχετε πολλά να κάνετε είτε επειδή θα υπάρχει μία αποστασιοποίηση παρόλα αυτά ευκαιρίες για να πετύχετε θα υπάρχουν πολλές είτε είσθε με κάποιο άτομο είτε είσθε μόνοι σας.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Πολύ σημαντικές οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπαίνετε σε μία φάση περισσότερης ταλαιπωρίας αλλά μακροπρόθεσμα τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά για εσάς.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Είσαστε σε μία φάση όπου τα πράγματα γύρω σας αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο αλλά όχι τόσο όσο θα θέλατε. Είναι μία στιγμή στη ζωή σας που θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να δείτε τι έχει πάει στραβά και γιατί μέχρι τώρα.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess