Το ημερήσιο ωροσκόπιο 05/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα αισθηματικά σας ζητήματα μιας και υπάρχει ο κίνδυνος του χωρισμού αυτή τη περίοδο. Ακόμη και αν δεν υπάρξει χωρισμός σίγουρα θα  υπάρξει πολύ μεγάλη κρίση η οποία είτε θα είναι μία συναισθηματική αποστασιοποίηση είτε η μεγάλη απόσταση που μπορεί να δημιουργηθεί λόγω υποχρεώσεων.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Επαγγελματικά θα περάσετε πολύ δύσκολες περιόδους. Οι μισοί θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και να κάνετε ακόμη περισσότερα πράγματα για να πετύχετε ενώ όσοι δεν είχατε προσέξει θα δείτε συνεχόμενα προβλήματα να παρουσιάζονται.

 

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Είναι μία περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε σχεδιασμούς για το μέλλον. Παρόλα αυτά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι περίοδος όπου θα έχετε ειδικές αλλαγές στη ζωή σας. Μάλλον αυτός η εβδομάδα γενικά είναι περισσότερο προετοιμασίας παρά ιδιαίτερων αλλαγών.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε σχέση θα περάσετε κάπως καλά όμως γενικότερα δεν θα έχετε ιδιαίτερες εναλλαγές. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να βρείτε τρόπους να δείτε γιατί είσαστε μόνοι γιατί εσείς είστε αυτοί που φταίνε για την κατάσταση.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες καλές εξελίξεις. Γενικότερα θα δείτε ότι θα έχετε και αυξημένη διάθεση να πετύχετε κάποια πράγματα οπότε και θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα στη συνέχεια.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Είναι μία εποχή που βιώνεται τις τελευταίες αναταράξεις. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα τίποτα δεν θα σας προβληματίζει. Είναι η περίοδος όπου θα νοιώσετε ότι έρχονται προβλήματα από το παρελθόν όμως αυτό δεν θα είναι μία μόνιμη κατάσταση παρά κάτι προσωρινό.


zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Θα δείτε και τις πιο σημαντικές αλλαγές οι οποίες και θα είναι προς το καλύτερο. Είναι η στιγμή για εσάς να πετύχετε και να κάνετε αν δεν έχετε μία σχέση που θα σας ολοκληρώσει και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Επαγγελματικά δεν έχετε κάποια αλλαγή. Τα πράγματα θα είναι στάσιμα και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι κουτσομπολιά η ανθρώπους που δεν θα χαίρονταν αν προχωρούσατε

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Περίοδος πίεσης από την μία αλλά και ηθικής ικανοποίησης. Μπορεί να πιεστείτε σε κάποιο επίπεδο αλλά τα κέρδη θα είναι πολλά. Στα αισθηματικά σας ζητήματα θα παρουσιαστούν μικροπροβλήματα για τα οποία όμως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε και ιδιαίτερα.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα περισσότερο όχι επειδή εσείς και ο σύντροφος σας φταίνε αλλά επειδή θα πιεστείτε από διάφορες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία σχέση η οποία όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει για πολύ.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα περισσότερο όχι επειδή εσείς και ο σύντροφος σας φταίνε αλλά επειδή θα πιεστείτε από διάφορες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία σχέση η οποία όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει για πολύ.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Μέτριος αυτός ο μήνας θα είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να κάνετε πάρα πολλές προσπάθειες για να αντιμετωπίσετε διαδοχικές κρίσεις. Είναι η στιγμή για εσάς που θα πρέπει να κάνετε κουράγιο και υπομονή.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess