Το ημερήσιο ωροσκόπιο 04/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Για εσάς είναι μία περίοδος που συναντάτε μονίμως πολλά εμπόδια. Ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι αρκετά εκνευριστικό για εσάς. Εσείς όμως δεν θα πρέπει να κάνετε πίσω και να χάσετε την υπομονή σας. Θα πρέπει να δώσετε τη μεγάλη μάχη το επόμενο χρονικό διάστημα για να βγείτε νικητές.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Προσπαθήστε να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας στους άλλους και οικονομικά να δράσετε πολύ γρήγορα και επιθετικά κυρίως αν έχετε μία επιχείρηση. Αποφύγετε όμως τους δανεισμούς και προσπαθήστε ότι κάνετε να το κάνετε με τις δικές σας δυνατότητες.

 

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Στον αισθηματικό τομέα κάποιοι από εσάς αυτή την περίοδο μπορεί να χωρίσουν αλλά εσείς δεν θα πρέπει να χάνετε το κουράγιο σας μιας και οτιδήποτε τελειώνει αυτή την περίοδο μακροπρόθεσμα είναι για το καλό σας.
karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Είναι μία περίοδος ωρίμανσης για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να πάρει επιτέλους και κάποιες αποφάσεις που μπορεί και να μην είναι και τόσο ευχάριστες.

 

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Πολλές συνεργασίες και σχέσεις είναι πιθανό να διακοπούν ενώ το συγκεκριμένο 15νθήμερο θα έχετε κάποιες εντάσεις που θα πρέπει να τις χειριστείτε σωστά ώστε να μην έχετε πολύ σοβαρά προβλήματα.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Είναι μία πολύ θετική περίοδος για εσάς που θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά από τα προβλήματα που είχατε μέχρι στιγμή. Αυτό μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι περισσότερη προσπάθεια και πίστη στις δυνατότητες σας.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Στα αισθηματικά σας θα είναι σε μία πολύ καλή περίοδος και θα μπορέσετε να βρείτε σημαντικές λύσεις για πράγματα που μπορεί να φοβόσασταν  καθώς και στα αισθηματικά σας θα δείτε ότι σταδιακά θα αρχίσετε να είσθε όλο και περισσότερο καλυμμένοι από το περιβάλλον σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Στα επαγγελματικά σας ζητήματα δεν θα έχετε πολύ σημαντικές αλλαγές αυτή την περίοδο. Καλό θα ήταν παρόλα αυτά να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή σε πράγματα που μπορεί να έχετε αφήσει ανολοκλήρωτα.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Αυτή είναι μία σημαντική περίοδος για όλους σας μιας και θα βάλετε τις βάσεις για να μπορέσετε να επιλύσετε πολλά από τα προβλήματα του παρελθόντος.  Δεν θα πρέπει να βιαστείτε παρόλα αυτά να δώσετε λύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Το καλύτερο θα ήταν να κάνετε προσεκτικές κινήσεις.
aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Στα αισθηματικά σας ζητήματα τα πράγματα θα είναι σταθερά για αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν θα έχετε ιδιαίτερες αλλαγές το επόμενο χρονικό διάστημα και γενικότερα θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια από μέρους σας για να αλλάξουν κάποια πράγματα.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Επαγγελματικά μπορείτε να περιμένετε κάποια θετικά νέα χωρίς όμως και ιδιαίτερες αλλαγές. Είναι μία περίοδος όπου και θα πρέπει να κάνετε πολλά έτσι ώστε και να κερδίσετε την εύνοια την οποία περιμένετε.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Μέτριος αυτός ο μήνας θα είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να κάνετε πάρα πολλές προσπάθειες για να αντιμετωπίσετε διαδοχικές κρίσεις. Είναι η στιγμή για εσάς που θα πρέπει να κάνετε κουράγιο και υπομονή.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess