Το ημερήσιο ωροσκόπιο 03/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4):  Αισθηματικά το επόμενο δεκαπενθήμερο χαρακτηρίζετε από μία εύνοια ύστερα όμως από ένα μικρό προβληματισμό. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα σας δεν θα νοιώθετε και τόσο ικανοποιημένοι από κάποια πράγματα. Η λύση όμως είναι όχι να φέρετε εντάσεις αλλά να συζητήσετε το όποιο πρόβλημα σας.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):   Αυτή η περίοδος ζητά από εσάς πολλά πράγματα και δυστυχώς πολλοί μέσα σας μπορεί να αναρωτιέστε αν θα πρέπει κιόλας να κάνετε όλο αυτό τον όγκο πραγμάτων. Σίγουρα δεν είναι η πιο ξεκούραστη περίοδος για εσάς αλλά είναι μία περίοδος που μπορείτε να κάνετε πολλά μακροχρόνια.

 

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  ‘Έχετε μία συνέχεια ευλογημένων όψεων που σκοπό έχουν αυτή την περίοδο να ξεφύγετε από τα λάθη και να κάνετε κάτι που θα μείνει στο μέλλον.  Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες ή μεταφυσικές να ξέρετε ότι θα έχετε αυτή την περίοδο πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Οικονομικά είναι πολύ καλή η στιγμή για επενδύσεις αλλά και για αγορές. Όσοι από εσάς σχεδιάζετε να κάνετε μία μετακόμιση η αλλαγή μέσα στο ίδιο σπίτι είσαστε πολύ τυχεροί γιατί είναι ένα πολύ τυχερό διάστημα αυτό για εσάς.

 

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Στα αισθηματικά αν είσθε αδέσμευτοι μία γνωριμία από ένα φιλικό πρόσωπο ενδέχεται να σηματοδοτήσει μία πολύ σημαντική σχέση για εσάς. Αποφύγετε όμως στον αισθηματικό τομέα να προσπαθείτε να γυρίσετε πίσω και να κάνετε επανασυνδέσεις γιατί ακόμη και αν γίνουν εσείς και πάλι θα βγείτε χαμένοι.

 

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Παραμένει για εσάς να είναι μία περίοδος όπου δεν χρειάζεται να κάνετε πολύ μεγάλες κινήσεις η προσπάθειες. Αυτό σημαίνει ότι είναι η χρονική στιγμή για εσάς κυρίως να κάνετε σχεδιασμούς για το μέλλον και οποιαδήποτε κίνηση σας να τη μεταφέρετε από αύριο.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Επιλέξτε αυτές τις μέρες για χαλάρωση ενώ αν έχετε τη δυνατότητα καλό θα ήταν να πάτε και κάποιο ταξίδι να μπορέσετε να φορτώσετε τις μπαταρίες σας μιας και αν και τώρα φαίνονται τα πράγματα κάπως χαλαρά θα δείτε ότι από τις αρχές του μήνα θα επέλθουν πολύ σημαντικές αλλαγές και γεγονότα που θα πρέπει να είσθε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε για να βγείτε κερδισμένοι.

 

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα προς το παρόν δείχνουν να είναι θετικά σχετικά αλλά πρέπει και εσείς να δώσετε το ανάλογο ενδιαφέρον σε αυτό τον τομέα είτε είσθε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι.

 

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Πολύ μεγάλη προσοχή να δείξετε στις σχέσεις με τους γονείς σας μιας και προβλέπονται το επόμενο χρονικό διάστημα πολύ μεγάλες εντάσεις και προβλήματα. Καλό θα ήταν λοιπόν μαζί τους να μην τραβάτε το σχοινί και τόσο γιατί μπορεί κάπου να έχουν και δίκιο για ότι σας λένε.

 

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Εσείς επιτέλους ξαναπαίρνετε τα πάνω σας. Είναι η περίοδος που αρχίζετε να βάζετε τη ζωή σας σε ένα πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι πάνω από όλα είναι μία περίοδος που πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

 

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2):  Η τύχη είναι δίπλα σας και σας υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε λοιπόν αυτό το χρονικό διάστημα να κάνετε πολλά πράγματα μόνο όμως αν προσπαθήσετε. Με κάθε σας προσπάθεια θα δείτε θα υπερνικάτε και ένα εμπόδιο.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Στον αισθηματικό τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. Θα έχετε τη δυνατότητα το επόμενο χρονικό διάστημα όσοι έχετε σχέση να της δώσετε καλύτερη ποιότητα ενώ και οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να κάνετε μία πολύ καλή γνωριμία.  Προσοχή όμως μην φερθείτε ύπουλα η άσχημα σε ένα άτομο που μπορεί να σας αγαπά γιατί η μοίρα είτε το θέλετε είτε όχι θα σας στο επιστρέψει με πολύ άσχημο τρόπο.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess