Το ημερήσιο ωροσκόπιο 02/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4):  Είναι μία πάρα πολύ σχετικά καλή περίοδος μιας και ανακατατάξεις που θα κάνετε αυτή τη στιγμή θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσετε να διαμορφώσετε νέες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας ζητήματα και όχι μόνο.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):   Προσοχή θα πρέπει να δείξετε ως προς τα οικονομικά σας ζητήματα για να μην κάνετε κάποιο σοβαρό λάθος κυρίως με επενδύσεις που τελικά δεν θα έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Τα αισθηματικά σας επιτέλους παίρνουν μία νέα τροπή και εσείς πια μπορείτε να προσπαθήσετε αν είσθε ελεύθεροι να κάνετε μία καινούρια σχέση. Κοντά στο απόγευμα κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας υποσχεθούν κάποια πράγματα. Μην πέσετε στην παγίδα γιατί τελικά θα δείτε ότι είναι λόγια του αέρα.

 

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μεγάλη επιτυχία θα παρουσιάσετε και όσοι από εσάς έχετε εξετάσεις ή περιμένετε μία απόφαση που  θα είναι σχετική με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην εμπιστευθείτε όμως πολύ εύκολα τους άλλους γιατί κάποιοι μπορεί να θελήσουν να σας πάρουν πληροφορίες και τελικά να βγείτε χαμένοι.

 


leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Στα αισθηματικά τα πράγματα σταδιακά αρχίζουν να γίνονται καλύτερα το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μήπως κάποιες φορές δεν δίνεται στο ταίρι σας την ανάλογη σημασία. Αυτή η ημέρα συνεχίζει να είναι για εσάς έντονα μεταμορφωτικό και βοηθητικό για ριζικές αλλαγές.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Μα καταλάβετε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει μόνος του όλα τα πράγματα, χρειάζεστε λοιπόν και εσείς κάποια βοήθεια. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από όλα πρέπει ίσως να αρχίσετε να ακούτε καλύτερα τους άλλους και πάνω από όλα να βρείτε με τον εαυτό σας που μονίμως έχετε ένα μοναδικό τρόπο να τον σαμποτάρετε.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Για εσάς ακόμη δεν είναι περίοδος πράξεων αλλά αναμονής. να είσθε πιο χαλαροί αλλά και προγραμματισμένοι. Αποφύγετε να κάνετε νέες συμφωνίες αλλά και να διακόψετε πράγματα που θα θέλατε και πιστεύετε ότι ανήκουν στο παρελθόν γιατί είναι ακόμη νωρίς να πάρετε τόσο σημαντικές αποφάσεις.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Στο παιχνίδι του έρωτα τα πράγματα προς το παρόν δείχνουν να είναι στάσιμα και αυτό γιατί προς το παρόν κανείς από εσάς δεν είναι διατεθειμένος (εάν είσθε δεσμευμένος) να δώσει κάτι από την ψυχή του. Όσοι από την άλλη είσθε αδέσμευτοι καλό θα ήταν να δώσετε λίγη προσοχή στις επιλογές σας.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Μην κολλάτε σε ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν απλά και μόνο επειδή μπορεί να φοβάστε ή να μην μπορείτε άλλο πια την μοναξιά. έχετε μπει σε μία περίοδο ριζικών αλλαγών πολλές φορές και ξαφνικών που δεν θα μπορείτε να βάλετε τη ζωή σας σε μία σειρά.


aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αυτό το χρονικό διάστημα οποιοδήποτε σχεδιασμό και να κάνετε μάλλον θα αποδειχθεί μάταιος οπότε το καλύτερο για εσάς είναι προς το παρόν να είσθε ήρεμοι και απλά να αρπάζετε τις όποιες ευκαιρίες βρεθούν μπροστά σας ξαφνικά και τυχαία.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2):  Στα αισθηματικά σας βιώνεται τον μεγαλύτερο προβληματισμό και αυτό γιατί ο σύντροφος σας μπορεί να είναι λίγο αδιάφορος ή ακόμη και εσείς να μην μπορείτε να αντιδράσετε όπως θα έπρεπε σε κάποια κρίση με τον σύντροφο σας.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  Καλύτερα να επενδύσετε στον συναισθηματικό εμπλουτισμό με τον σύντροφο σας και να αφήσετε τις γκρίνιες για πολύ αργότερα εάν βέβαια δεν θέλετε να φτάσετε στον χωρισμό. έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες γύρω από την επαγγελματική σας προοπτική.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess