Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε όσο μπορείτε να γίνετε πρακτικοί και σωστοί γιατί η καθημερινότητά σας μπορεί τουλάχιστον για σήμερα να απαιτεί προσπάθεια μεθοδευμένη. Η προσφορά και η υπηρεσία των δικών σας ατόμων θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε κάποια πράγματα στην πράξη και να μην μείνετε σε θεωρητικό επίπεδο. Όσοι δεν αγαπάτε την λεπτομέρεια θα διαπιστώσετε ότι ακόμα και κάτι που δεν θεωρείτε πολύ αναγκαίο ή χρήσιμο, σε μια ζόρικη στιγμή θα το χρειαστείτε. Η σχέση με Ζυγό παίρνει σάρκα και οστά, αλλά τους εσείς βάζετε τους όρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε σε καλή στιγμή αφού παρατηρείτε ότι θα γίνουν πράγματα όπως εσείς τα έχετε εκτιμήσει και όπως εσείς τελικά τα εισπράττετε. Το θέμα ενός παιδιού θα λήξει πολύ πιο εύκολα και με τρόπο δημιουργικό. Η ζωή σας γενικά αλλάζει, παρόλο που σε μερικούς από εσάς δεν αρέσει ή οι συνθήκες σας αναγκάζουν να λειτουργείτε στο παρασκήνιο, και θα γίνετε πιο ξεκάθαροι και σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που δεν θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε κάπως μπερδεμένοι με τις πολλές αντιφάσεις και ενστάσεις που παρουσιάζετε. Για αυτό δεν σας πηγαίνει καθόλου το να οπισθοχωρήσετε, γιατί τότε όλη η δουλειά που είχατε κάνει εδώ και καιρό θα πάει χαμένη. Θα προχωρήσετε μπροστά άσχετα αν υπάρχει πίεση από τους γύρω σας. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Παρθένο, Τοξότη η Ιχθύ. Το θέμα ενός ακινήτου η το υ σπιτιού σας χρειάζεται μεγαλύτερη μεθόδευση η οργάνωση. Για αυτό μην βαρεθείτε και μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεθοδεύετε μια κατάσταση η οποία αφ ενός σας πάει και αφ ετέρου σας δημιουργεί ασφάλεια αλλά και διάθεση να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα, γιατί θα είστε ανοικτοί στην επικοινωνία και στο μοίρασμα. Μια συγγενική σχέση σας παρέχει στήριξη και βοήθεια σε πρακτικά θέματα. Η επαφή ή ένα ταξίδι που θα το κάνετε με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε τα ατομικά σας συμπεράσματα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε το ρίσκο και θα είστε απόλυτα σίγουροι αν είναι ή όχι λάθος οι κινήσεις που θέλετε να κάνετε από κοινού.

ΛΕΩΝ

Φροντίζετε γενικά να είστε πιο ρεαλιστές και πρακτικοί σε θέματα οικονομικά και κυρίως σε σχέση με ένα ακίνητο. Ίσως πάρετε μια άλλη απόφαση από αυτή που ήδη είχατε πάρει, γιατί θα διαπιστώσετε ότι έχουν γίνει λάθη και ίσως να είσαστε αρκετά παράτολμοι με τα θέματα ενός ακινήτου η μιας συνεργασίας και τώρα νιώθετε ότι προσγειώνεστε. Η σχέση ή η συνεργασία με έναν Ιχθύ και κυρίως αν είσαστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να σας μπερδέψει σε θέματα οικονομικά για αυτό να είστε ποιο ρεαλιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύναμή σας μεγαλώνει και ίσως να βρεθείτε στην κατάσταση που θα πρέπει να τα ξαναρχίσετε όλα από την αρχή. Γιατί θα είσαστε αναγκασμένοι να κάνετε τομές και αλλαγές διατηρώντας τα ίδια πιστεύω, μόνο που τώρα το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο. Ο Κριός είναι σημαντικό πρόσωπο που ίσως να σας δώσει την αφορμή να γίνετε πιο δυναμικοί και πρωτοπόροι σε θέματα που παλιά φοβόσαστε, είτε δηλαδή να κινηθείτε αυθόρμητα είτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Μερικές φορές η αρχηγία σε έναν τομέα μπορεί και να σας πηγαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Είσαστε πολύ κοντά στο να μιλήσετε ανοικτά και να ανοίξετε τα χαρτιά σας γιατί πιθανόν έναν Παρθένος ή ένας Ιχθύς να σας έχει κουράσει τόσο πολύ που να θέλετε πλέον να μην αφήσετε τίποτε που να μην είναι ξεκάθαρο και ανοικτό. Η συκοφαντία που μπορεί να έχει γίνει στο όνομά σας ή τα λάθη που ίσως να έχουν χρεωθεί πάνω σας τώρα θα σταματήσουν γιατί θα βγει η αλήθεια στην επιφάνεια και επιτέλους θα δικαιωθείτε. Η σχέση με έναν Αιγόκερω μπορεί να περάσει σε καλύτερη φάση αφού θα δείξετε μεγαλύτερα δείγματα γραφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε περισσότερο κοινωνικοί αλλά και έχετε μεγαλύτερη διάθεση να προσφέρετε ή να κάνετε εξυπηρετήσεις, προκειμένου να λειτουργήσετε εσείς πιο ανοικτά αλλά και με μεθοδικότητα στα προβλήματα συνεργασίας με πολλά άτομα μαζί. Παρόλο που φοβόσαστε να φανείτε παρορμητικοί και πρωτοπόροι τελικά θα το τολμήσετε, γιατί θα έχετε και το σιγοντάρισμα από άλλα άτομα ή από τις συνθήκες οι οποίες θα το επιτρέψουν. Η ρομαντική διάθεση που έχετε για έναν Ιχθύ μπορεί να μείνει μόνο στα σχέδια ή στα όνειρα σας, γιατί ίσως να μην είστε σίγουροι αν σας δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραμένετε προβληματισμένοι με κάποια θέματα τα οποία φαίνονται στον ορίζοντα να επιλύονται κάπως, αλλά προς το παρόν επιζητάτε να βρείτε άμεσες λύσεις για να κάποια οικονομικά η πρακτικά θέματα τα οποία σας πιέζουν. Η σχέση με έναν Παρθένο και κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς μπορεί να σας δημιουργεί προβλήματα αλλά σας δείχνει και έναν τρόπο να γίνετε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινείστε γενικά από μια κατευθυνόμενη διαίσθηση η οποία σας δείχνει κάποιες λύσεις, τις οποίες είναι ωφέλιμο να τις βάλετε σε εφαρμογή άμεσα – κυρίως σε θέματα σχέσης με έναν Παρθένο αλλά και σε κάποιες άλλες υποθέσεις σας όπως ένα νομικό θέμα ή ένα θέμα σπουδών. Επειδή έχετε πάρει φόρα και δραστηριοποιείστε πολύ περισσότερο από παλιά, θα καταφέρετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να κατατάξετε μια νέα δραστηριότητα στην ζωή σας τόσο ενεργά, που αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα περισσότερα δραστήρια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαστε πολύ δυνατοί αυτή την περίοδο, οπότε νιώθετε περισσότερο ξεκάθαροι με τον εαυτό σας, αλλά και με κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με ένα συγγενικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε συχνά και αυτό σας κάνει να πιστεύετε ότι τελικά έχετε βάλει τον νερό στο αυλάκι. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να ζεσταθεί περισσότερο, γιατί εσείς με τον δικό σας μοναδικό τρόπο θα καταλάβετε πως πρέπει να του συμπεριφερθείτε, με στόχο να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα ή ένα κομμάτι που είναι αδιευκρίνιστο μεταξύ σας και χρειάζεται επίλυση.

ΙΧΘYΕΣ

Αναγνωρίζετε τον τρόπο που χρειάζεται να κινηθείτε για να είσαστε ευέλικτοι και διαθέσιμοι και να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ωφέλιμοι για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Η ζωή σας είναι γεμάτη αντιφάσεις αυτή την περίοδο και επειδή έχετε διακαώς την επιθυμία να κάνετε νέες ενάρξεις τουλάχιστον στο θέμα ενός ακινήτου ή στα οικονομικά σας. Θα κινηθείτε περισσότερο δραστήρια με στόχο να ξεδιαλύνετε το τοπίο. Η σχέση με Παρθένο θα βελτιωθεί. Με τον Ζυγό, κάποια πράγματα που είχατε αφήσει αδιευκρίνιστα θα διευκρινιστούν άμεσα.