Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας

Η αγάπη είναι μια τέχνη και μάλιστα η μεγαλύτερη από τις καλές τέχνες

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και το κάνετε πιο εύκολα τουλάχιστον για σήμερα γιατί βιώνετε την ερωτική δημιουργία και αυτό σας δίνει μεγάλη δύναμη, έμπνευση και διάθεση για πειραματισμούς και νέες εμπειρίες. Το να γίνετε και πάλι παιδιά έστω για λίγο θα σας κάνει να είστε πιο αυθόρμητοι και είναι αυτό που έχετε ανάγκη για να μην χάσετε τελείως το κέφι σας και την αισιοδοξία σας. Όσο μπορείτε σήμερα προσπαθήστε να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και βελτιώστε τον τωρινό χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι θα πρέπει να ξεχωρίσετε κι αυτό σας προκαλεί μεγάλη εσωτερική ένταση η οποία όμως θα σας οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη ώθηση που αφορά στην δημιουργικότητά σας την οποία μπορεί να διοχετεύστε μέσα στην οικογένεια σας και στο θέμα ενός ακινήτου. Η φροντίδα για τους άλλους και ίσως η προσκόλληση σε ένα γονιό θα σας κάνει πολύ απόλυτους σε ιδέες, πεποιθήσεις και αξίες. Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που έχετε ανάγκη για να φανείτε δυναμικοί και δραστήριοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε περισσότερο εκφραστικοί από άλλες φορές και αυτό θα σας βοηθήσει, κυρίως αν κάνετε μια παρουσίαση ενός θέματος ή ξεκινήσετε μια συζήτηση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο την οποία θα μπορέσετε να την καθοδηγήσετε κατά κάποιο τρόπο. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει να ξεσκάσετε και συγχρόνως θα περάσετε όμορφα, αφού θα βρεθείτε με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας, αρκεί να δείξετε μια ώριμη συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε διαπραγματεύσεις που θα σας βάλουν στον πειρασμό αγορών ή άλλων εν γένει κινήσεων που θα αφορούν στα οικονομικά σας. Πάντως θα έχετε λάμψη και θα φανείτε προς τα έξω πολύ περισσότερο από τις άλλες ημέρες. Για αυτό χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε θα είστε πολύ προσεκτικοί στην εμφάνισή σας γιατί θέλετε να ξεχωρίσετε ή να πάρετε τα εύσημα. Η ωφέλεια από την μητέρα σας ή άλλο συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει πολύ καλό αφού θα σας δώσει μια ώθηση σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΛΕΩΝ

Θα αναγνωρίσετε την δύναμή σας και θα νιώσετε πολύ καλά αφού θα είστε πολύ προσαρμοσμένοι με τα θέλω σας. Το σώμα σας και γενικά η εμφάνισή σας θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο και θα ευχαριστηθείτε από μια προσωπική σας εμπειρία. Είναι σημαντικό να εκφραστείτε ελεύθερα και μόνο τότε θα κάνετε βήματα που θα σας δώσουν ανεξαρτησία. Ένα φιλικό πρόσωπο που ίσως να είναι και Ταύρος θα σας αλλάξει τελείως την διάθεση αφού θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο αλλά θα το κρατήσετε απόλυτα μυστικό γιατί δε θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν. Μερικοί από εσάς θα νιώσετε κουρασμένοι γιατί έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια στο να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο και τώρα θα χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι για να πάρετε πίσω την ενέργειά σας. Ένας Υδροχόος που σας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπορεί να εκδηλωθεί αλλά με έναν τρόπο που δεν θα χρειαστεί να φανεί προς τους άλλους. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε πολλές ευκαιρίες για επέκταση στην καριέρα σας ή σε κοινωνικό επίπεδο αλλά μπορεί να υπάρχει έλλειψη μέτρου από την πλευρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να σταθείτε στο ύψος κάποιων περιστάσεων όπου εκεί θα παίζετε εσείς τον κεντρικό ρόλο. Έχετε φίλους σταθερούς που αντέχουν στον χρόνο και στην πίεση και αυτό σας δίνει προσωπική χαρά. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε αναπτύξει μεγαλύτερες πρωτοβουλίες σε θέματα συνεργασίας ή προσωπικής σχέσης και επειδή μπορεί να έχετε μέσα σας ξεκάθαρη γνώμη για πολλά θέματα θα υπάρξουν πρόσωπα που θα βασίζονται στην συμβουλή σας. Με τον Κριό χρειάζεται να ανοίξετε τα χαρτιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να παραμείνετε σταθεροί σε κάποιες απόψεις και στάσεις απέναντι σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα και αυτό τελικά να μην σας εξυπηρετεί γιατί θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά για να έχετε τα άμεσα αποτελέσματα. Αλλιώς, θα παραμείνετε κολλημένοι σε μια πραγματικότητα που μπορεί να μην είναι η τρέχουσα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ίσως να μην καταλάβετε ότι με τον τρόπο που θα δράσετε θα μοιράσετε την δύναμή σας στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γνώση πάντα σας βοηθάει να αναπτυχθείτε και να δημιουργήσετε άμυνες οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα μιας πιο αισιόδοξης στάσης στη ζωή. Για αυτό καλό είναι που και που να ανοίγετε το μυαλό σας αλλά χωρίς καθόλου να φανατίζεστε. Η πίστη σας θα είναι περισσότερο ενισχυμένη και με αυτόν τον τρόπο θα σταθεροποιήσετε τους στόχους σας. Φλερτάρετε με την ιδέα ενός ταξιδιού και μπορεί και να γίνει από εκεί που δεν το περιμένατε. Το πάθος πάντως που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν σας αφήνει να δείτε ένα κομμάτι της σχέσης αυτής πολύ καθαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμφισβήτητα έχετε ξεκινήσει να ζείτε πιο έντονα και να κάνετε πράγματα που θα σας διασφαλίσουν την ποιότητα στη ζωή σας. Η σημερινή ημέρα θα σας υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο να πάρετε θέση και να συμμετάσχετε ενεργά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ένα κομμάτι δημιουργικό στο οποίο αντανακλά πάνω το δικό σας εγώ. Ίσως να χρειαστεί να δείξετε μεγαλοψυχία και να βγείτε έξω από τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Οτιδήποτε κάνετε θα το κάνετε για το καλό σας και γενικά για την προσωπική σας βελτίωση. Η προσωπική σχέση με ένα Λιοντάρι θα είναι πολύ σημαντική για σας αλλά έχετε δυσκολίες στο να την κουμαντάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε όσο μπορείτε να μπείτε στην θέση των άλλων αλλά ό, τι κάνετε μπορεί να πέσει στο κενό γιατί δεν υπάρχει μεγάλη ευκολία τουλάχιστον για σήμερα σε κατανόηση και συνεργασία. Χρειάζεται να επιφορτιστείτε με μεγαλύτερη υπομονή αλλά και ευελιξία γιατί από εδώ και πέρα και για μερικές ημέρες θα δοκιμάζεστε συνέχεια σε θέματα αξιών, κατευθύνσεων και ιδεών. Οπότε από την πλευρά σας αν κρατάτε το απόλυτο θα παραμείνετε στην ίδια ακριβώς θέση. Ένας Λέων είναι για σας μια σχέση που σας δίνει πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται μεγάλη μαεστρία από την πλευρά σας στην διαχείριση.

ΙΧΘYΕΣ

Θα χρειαστείτε να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για αντιληφθούν οι άλλοι τι ακριβώς θέλετε. Έχετε αρχίσει σιγά σιγά και έχετε μια εύνοια κι όσο περνούν οι ημέρες θα διαπιστώνετε ότι οι δρόμοι ανοίγουν. Παρόλα αυτά μπορεί να παραμείνετε εγκλωβισμένοι σε διάφορες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε εύκολα γιατί χρειάζεται να μπει το προσωπικό σας θέλω και δεν είστε διατεθειμένοι να πατήσετε πόδι. Ίσως αν το κάνετε να μην χαλάσουν όσο νομίζετε οι ισορροπίες. Είναι σημαντικό να μην φοβάστε γιατί μόνο τότε θα ξεφύγετε από μια νοοτροπία που δεν σας εκφράζει καθόλου.