Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας

ΚΡΙΟΣ

Είστε κάπως σκεφτικοί με θέματα οικονομικά, αφού βλέπετε ότι κάποιες υποθέσεις σας που ήταν να ξεκινήσουν τώρα, τελικά καθυστερούν. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με θέματα εισπράξεων που περιμένατε να γίνουν από τους τρίτους και είναι κάπως μπλοκαρισμένα ή και τελείως εμποδισμένα. Βέβαια έχετε μεγαλύτερα φόντα να το διαπραγματευτείτε και να κάνετε πιο έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις. Το ενδιαφέρον και η προστασία δικών σας ατόμων θα είναι μια κίνηση που θα εναρμονίσει περισσότερο την οικογενειακή σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ δυνατοί και έχετε μια εσωτερική σιγουριά ότι θα καταφέρετε πράγματα με την προσωπικότητά σας και την δύναμη που διαθέτετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον τρόπο που θα εκφράσετε τις απόψεις σας και γενικά οτιδήποτε αφορά τον συναισθηματικό σας κόσμο και με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τα υπερβολικά όρια που έχουν μπει από κάποια άτομα ή ακόμα και συνεργάτες. Θα έχετε πάντως ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναθεωρείτε κάποιες απόψεις που αφορούν σε μια σημαντική συνεργασία λόγω πολλών ορίων που έχουν μπει κυρίως από την πλευρά των άλλων. Ο Σκορπιός ίσως να μην σας δώσει και μεγάλα περιθώρια για να ανακοινώσετε τις απόψεις σας και τα δικά σας θέλω. Ίσως η απομόνωση να σας κάνει περισσότερο καλό από κακό γιατί τουλάχιστον θα ξεκουραστείτε και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας προς μια κατεύθυνση, πράγμα που μερικές φορές δυσκολεύεστε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε προς μια οικονομική κατεύθυνση και ας υπάρχουν ζόρια από όλες τις πλευρές. Εσείς θα τα καταφέρετε και θα κάνετε αυτά που θέλετε πραγματικότητα με την επιμονή και υπομονή που διαθέτετε τουλάχιστον για μια συγκεκριμένη υπόθεση. Η σχέση με έναν Ταύρο που ίσως να παιζόταν κάτι εδώ και καιρό σε φιλικό επίπεδο θα προχωρήσει με πιο σοβαρά βήματα, αφού θα ορίσετε κατά κάποιον τρόπο τα δικά σας θέλω.

ΛΕΩΝ

Ζορίζεστε για ένα οικονομικό θέμα το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο και το σημείο αναφοράς σας ή αν θα τα καταφέρετε ή όχι σε ένα επαγγελματικό θέμα που έχετε κληθεί για να ξεμπλέξετε. Επειδή θα αναζητήσετε την ποιότητα σε οτιδήποτε κάνετε ίσως να αγγίξετε και το όριο του απόλυτου ή να εμπλακείτε σε συζητήσεις και απαιτήσεις με κάποια άτομα με τα οποία δεν θα τα πάτε και πολύ καλά. Καλό είναι να μην βγάλετε συμπεράσματα κάτω από πίεση γιατί σίγουρα θα εκλείψει η αντικειμενικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σταθερότητα είναι αναγκαία για να κερδίσετε χρήματα αλλά και ένα στοίχημα που πιθανόν να είχατε βάλει σε ένα θέμα πολύ προσωπικό. Η καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να δείξετε την ποιότητά σας σε θέματα γνώσης. Ένα ταξίδι που έχει να κάνει ακόμα και με σπουδές θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ευθύνη γιατί το σχέδιο μπορεί να είναι μεγάλο αλλά επειδή θα έχετε εσωτερική συνοχή θα πετύχετε πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Αναγκαστικά θα δεχτείτε μια κατάσταση η οποία σας στενεύει από άποψη πληρωμών και γενικά υποχρεώσεων. Μερικοί μπορεί να νιώσετε ότι κατά κάποιο τρόπο έχετε αδικηθεί πάνω σε μια συνεργασία και ίσως να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας ή οι συναισθηματισμοί σας. Η δύναμή σας είναι στην επικοινωνία και ίσως να την χάσετε επειδή θα αναγκαστείτε να δεχτείτε μια άλλη τεχνική πάνω στα επαγγελματικά σας θέματα που χρειάζονται οι άνθρωποι που είναι μαζί σας μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία. Σίγουρα η επιρροή ενός Καρκίνου θα είναι αρκετά μεγάλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην αφήσετε τις γνώμες τρίτων να σας μειώνουν την προσωπική σας δύναμη γιατί τελικά δεν θα τελειώσετε μια δουλειά που έχετε ξεκινήσει, επειδή θα έχετε επιρροή η οποία θα σταματάει κάθε σας ενέργεια. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια τάση να γίνετε απόλυτοι και τελειομανείς και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά αλλά θα φέρει και ένα ζόρι με τις επιλογές σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα θα σας πιέσουν γιατί θα διαπιστώσετε ότι όταν έρχεστε σε επαφή με τα χρήματα που είναι να δώσετε ή να εισπράξετε βλέπετε ότι όλο και κάποιο λάθος έγινε από το οποίο επιβαρύνεστε είτε από λάθος υπολογισμούς δικούς σας είτε από παρερμηνεία δική σας. Ένας Ταύρος τελικά ζορίζεται μαζί σας γιατί δεν τον αντιμετωπίζετε με την λογική που θα έπρεπε αλλά θα προσπαθήσετε να τον παρηγορήσετε γιατί τελικά μόνο εσείς καταφέρνετε να του αναπτερώνετε το ηθικό του. Για αυτό θα διαπιστώσετε ότι όταν έρχεται ο καιρός να αποδείξετε πράγματα, αν εμπλέκεστε και συναισθηματικά, ζορίζεστε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ πιο σίγουροι για πράγματα τα οποία εδώ και καιρό μπορεί να ήταν ρευστά. Για αυτό μπορείτε να υπολογίζετε πιο σωστά τις ανάγκες σας αλλά και κάποιες οικονομικές υποθέσεις οι οποίες θα είναι υπέρ σας. Μπορεί να εισπράξετε σήμερα έντονα συναισθήματα από ένα πρόσωπο το οποίο περιμένετε να σας δώσει εδώ και καιρό να σας τα εχέγγυα για να προχωρήσετε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Η σταθερότητα πάντως είναι πολύ σημαντική για να κερδίσετε ένα στοίχημα που μπορεί να έχει και την έννοια του ρίσκου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα σε θέματα οικονομικά και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας ενοχλεί γιατί δεν έχετε ακόμα βρει κάποιες ισορροπίες που θα σας δώσουν την ασφάλεια. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να αρνηθείτε να προχωρήσετε μια δουλειά πρακτική η οποία τώρα ίσως να σας βγάζει το λάδι γιατί θα έχετε εμπόδια τα οποία θα σας φαίνονται ανυπέρβλητα. Αλλά με την υπομονή και την αντίληψή σας αν το θέλετε αληθινά θα κάνετε πέρα όλους σας τους ενδοιασμούς και θα κερδίσετε το στοίχημα. Η αξία σας πάντως θα φανεί και κυρίως αν ασχολείστε με δουλειές που έχουν να κάνουν με ακίνητα.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε πολύ καλά επειδή θα δείτε ότι σταθεροποιείται μια κατάσταση στην οποία συμμετέχετε και εσείς και έχετε κάποιο όφελος κυρίως από μια συνεργασία που ίσως να έχει σχέση και με ένα δημιουργικό θέμα στο οποίο εσείς πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ίσως να αφορά και έναν Ταύρο. Η σχέση σας πάντως με το χρήμα τουλάχιστον αυτές τις ημέρες θα είναι καλή γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης η σχέση με έναν Σκορπιό που μπορεί να είναι πιο μεγάλος από εσάς θα σας δώσει την δυνατότητα να ωριμάσετε περισσότερο και να μπείτε στα βαθιά νερά μέσα σε μια σχέση.