Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που ίσως ανατρέψουν μια κατάσταση που έχει να κάνει και με ένα οικογενειακό θέμα. Βλέπετε όμως ότι είναι αναγκαίο το ξεκαθάρισμα, γιατί τώρα συνειδητοποιείτε επιτέλους ότι είναι απαραίτητη η γνώση και η αλήθεια σε μια σχέση που τη μια σας δίνει κάτι καλό και την άλλη σας τα παίρνει όλα πίσω. Η διάθεση να κινηθείτε πιο έντονα μέσα σ’ ένα οικογενειακό χώρο και να έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο θα είναι έντονη, αλλά πρέπει να βρείτε τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα χωρίς αυτό όμως να σας κάνει να τα βγάζετε όλα στην φόρα. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις για ένα πολύ προσωπικό σας θέμα, αλλά θα το κρατήσετε κατά κάποιο τρόπο σε κλειστό κύκλο γιατί δεν θέλετε να μαθευτεί παντού. Ένα άτομο μέσα στον εργασιακό σας χώρο ίσως σας αιφνιδιάσει ξαφνικά με πράγματα που δεν τα περιμένατε και να σοκαριστείτε. Η αλήθεια, όμως, είναι αναγκαία για να κάνετε τις εκκαθαρίσεις σας αλλά και να ξέρετε προς τα πού θα κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα γίνετε εξ ορισμού πιο προστατευτικοί και ίσως να φροντίσετε για τον εαυτό σας παραπάνω, κάτι που θα ξενίσει τους άλλους γύρω σας. Αυτό ίσως δημιουργήσει κάποιες δυσαρέσκειες. Ο Άρης όμως που μπήκε στο ζώδιό σας αναγκαστικά θα σας δώσει πολύ μεγαλύτερη δράση και δεν θα αφήσει να πέσετε ή να το βάλετε κάτω. Βέβαια στην αρχή, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα αντιληφθείτε τη σπρωξιά, αλλά ίσως τελικά να παραμείνετε αδρανείς στη θέση σας, αφού μπορεί να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σιγά-σιγά τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή και θα στρέψετε τον ενδιαφέρον σας σε άτομα που κατά κάποιο τρόπο είναι πολύ κοντά σας και κυρίως συμμερίζονται τις ατομικές σας ανάγκες. Βέβαια, σήμερα μπορεί να κοντραριστείτε με οτιδήποτε αφορά κάτι καινούργιο ή πρωτοποριακό και ίσως να φανείτε κάπως αλλόκοτοι σε μερικούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν το νέο σας μεταλλαγμένο προφίλ, που σίγουρα έχει μια πρόκληση, αφού καταργεί τον παλιό, καλό, συμβιβασμένο εαυτό σας. Η σύγκρουση με έναν Κριό ο οποίος επιβάλλει την αλήθεια με πολύ έντονο τρόπο ίσως να είναι απαραίτητη.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε πολύ δυνατοί, αφού αναγνωρίζουν την αρχηγία σας και τελικά σας αφήνουν να δράσετε από μόνοι σας, χωρίς παρεμβολές και πιέσεις. Αυτό σας κάνει καλό και επειδή έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι απόλυτα δικό σας, τώρα θα βρείτε τον τρόπο να διεκδικήσετε και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Μια νέα ευκαιρία από το εξωτερικό θα σας δοθεί άμεσα και ίσως να κάνετε κάτι πολύ γρήγορα που θα έχει την κίνηση του αιφνιδιασμού. Η σχέση με Κριό ή Τοξότη θα βελτιωθεί γιατί θα δείξετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε ότι είναι αναγκαίο να γίνει ένα ξεκαθάρισμα άμεσο σε πολλά επίπεδα και ίσως περιμένετε να εισπράξετε ένα ποσό από ένα άτομο που πιθανόν είναι συνεργάτης σας ή ακόμα και τέως σύντροφος. Πάντως, μπορεί να ζορίζεστε, αλλά θα κρατήσετε όσο μπορείτε ενεργητική στάση. Γιατί, μόνον αν πατήσετε πόδι και απαιτήσετε, θα δείτε ότι θα βγάλετε άκρη από μια προσωπική ταλαιπωρία. Η αλήθεια πάντως είναι αναγκαία αν σχετίζεστε με Κριό. Επίσης, ο Καρκίνος δεν σας αφήνει ασυγκίνητους και ίσως να έρθετε πιο κοντά, ενδεχομένως λόγω μιας επαγγελματικής υπόθεσης που σας αφορά.

ΖΥΓΟΣ

Είστε και πάλι σε φάση που θα πρέπει, για να κερδίσετε αυτό που θέλετε, να αγωνιστείτε για να το κατακτήσετε. Έτσι είναι οι συνθήκες και επιπλέον ίσως υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού από έναν Κριό, ο οποίος μπορεί ξαφνικά να σπάσει την μυστική συμφωνία σας, λέγοντας κάτι που πιθανόν να μην το έχετε αποκαλύψει και να σας εκθέσει. Αν εμπλέκεστε σε μια σχέση διπλή, η μία αναγκαστικά θα φύγει από τη ζωή σας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλιώς θα βρεθείτε πολύ μπλεγμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναρωτιέστε τι άλλο να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά με έναν Κριό ο οποίος ναι μεν σας πολιορκεί αλλά δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τον βαθύ ψυχισμό σας και ζητάει από εσάς όλη την αλήθεια ή ακόμα και να του εξομολογηθείτε δικά σας βαθιά πράγματα τα οποία δεν θέλετε με τίποτε. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν νιώθετε την εμπιστοσύνη ή τη σιγουριά ότι θα βρείτε τελικά ένα αυτί να σας ακούσει με αληθινό ενδιαφέρον, αφού είναι γνωστό ότι σιχαίνεστε τα δήθεν και την επιφάνεια. Κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς, πρέπει να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες και να ανοίξετε τα χαρτιά σας για να κερδίσετε τους γύρω σας, ώστε να πετύχετε από κοινού συνεργασία αλλά και εισπράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια χαρά θα τα καταφέρετε γιατί έχετε αποφασίσει να δράσετε δυναμικά και να μην σταματήσετε μπροστά σε κανέναν και σε τίποτε. Μερικές φορές έχετε μια έντονη δυναμικότητα που σας βοηθάει να ξεκινάτε κάτι πολύ επιθετικά και με αισιοδοξία και ίσως να αναλαμβάνετε ακόμα και την αρχηγία, κυρίως σε θέματα ρίσκου ή δράσης στα οποία αναδεικνύεται το προσωπικό σας στοιχείο. Θα έχετε πάντως ένα κέρδος από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα γεγονότα και πιθανόν να κλείσετε μια νέα πολύ συμφέρουσα συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιθανή απόφαση να τα πείτε έξω από τα δόντια σίγουρα δεν θα βοηθήσει στο να λειτουργήσετε διπλωματικά ή συμβιβαστικά. Αλλά μερικές φορές κουράζεστε και προτιμάτε την κατά μέτωπο επίθεση. Αυτό βέβαια σας κάνει πιο αυθεντικούς και συγχρόνως δύσκολους σε επαφές και συνεργασίες. Η αλήθεια για ένα θέμα που αφορά το κομμάτι της δουλειάς σας ίσως να σας ενοχλήσει γιατί τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι όπως τα φαντάζεστε. Αν σας ενδιαφέρει πάντως να κρατήσετε σε μια σχέση το ποιοτικό επίπεδο, χρειάζεται να είστε πιο διπλωμάτες αλλά και συγχωρητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ δυνατοί γιατί η πρωτοβουλία που θα πάρετε θα σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση, δημιουργικότητα αλλά και μια αρχηγική εμφάνιση η οποία μερικές φορές είναι απαραίτητη για να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους, δείχνοντας τελικά τι μπορείτε να κάνετε. Επειδή συνήθως υποχωρείτε για χάρη της ομάδας, αν το κάνετε τώρα, θα χάσετε πολύ περισσότερα. Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση που μπορεί να προκύψει με ένα πρόσωπο θα σας ξεκαθαρίσει τελικά προς τα πού θα πάτε. Η δουλειά που κάνετε είναι πολύ σημαντική γι’ αυτό μην υποχωρήσετε αλλά να επιμένετε στις απόψεις σας και τελικά δεν θα χάσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε γενικά ανήσυχοι γιατί παρόλο που πρέπει να σταθείτε στο ύψος κάποιων περιστάσεων, έχετε καταλάβει ότι μερικές φορές αδρανείτε και ξαφνικά βλέπετε μια αλήθεια την οποία δεν μπορείτε μετά να αμφισβητήσετε. Ίσως σας φαίνεται δύσκολο να διαχειριστείτε τις έντονες επιθυμίες σας, αλλά χρειάζεται να τις αντιμετωπίσετε σαν κάτι που θα σας βγάλει έξω από την αδράνεια ή την υποχωρητικότητα. Όταν είστε δυναμικοί και απαιτητικοί για ένα οικονομικό θέμα ή για ένα ακίνητο, τότε γίνονται μετατοπίσεις υπέρ σας. Η επαφή με Ζυγό είναι κατατοπιστική γιατί θα σας δείξει από μόνη της που θα πρέπει να οδηγηθεί η σχέση για να έχετε και οι δυο κοινή ωφέλεια.