Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 31/1/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικές νέες φιλίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα και μπορεί να έχετε και μία γενικότερη βελτίωση της διάθεσης σας.  Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση καθότι μπορεί να γνωρίσετε κόσμο που θα σας στηρίξει σε πολλά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ σημαντικό να θυμηθείτε ότι θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σας ζητήματα ενώ η Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες αν δεν έχετε δουλειά να μπορέσετε να βρείτε μία εργασία η οποία θα σας καλύψει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ καλές στιγμές θα σας προσφέρει αυτή η μέρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ενώ μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να έχει μία αύξηση της διάθεσης του και να κάνει πολύ καλή εντύπωση στο κόσμο με αποτέλεσμα νέες γνωριμίες  και καλές στιγμές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και διάθεση οικογενειακή θα έχετε ενώ και οι άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντος σας θα είναι δίπλα σας για να περάσετε ήρεμες στιγμές. Προσοχή στις συζητήσεις με συνεργάτες καθότι μπορεί να τους ξεφύγουν μυστικά.

ΛΕΩΝ
Δύσκολες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στον τομέα της επικοινωνίας. Μπορεί να έχετε σημαντικό εκνευρισμό και μπορεί να έχετε αρκετά νεύρα που η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα.  Δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν στις σχέσεις σας με αδέλφια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβλήματα στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες ξαφνικές όπως έξοδα από μικροατυχήματα και βλάβες στο σπίτι μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Προς το απόγευμα τα πράγματα βελτιώνονται και έχετε περισσότερο χρόνο να ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας οδηγήσουν να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις.  Προσοχή στις συνεργασίες σας καθότι μπορεί να λήξουν λόγω έλλειψης συνεννόησης και να φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με δικαστικές διενέξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξετε τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή καθότι φαίνεται ότι καθυστερείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.  Κάποιοι από τους συντρόφους σας επίσης μπορεί να μην έχουν πια την υπομονή να περιμένουν να γίνεται περισσότερο εκφραστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα όπου θα περάσετε καλά. Διασκεδάστε αλλά κυρίως προσπαθήστε να ηρεμήσετε μιας και θα έχετε ένα γενικότερα πιεστικό μήνα οπότε είναι μία καλή μέρα για να μπορέσετε να πάρετε δυνάμεις και να μαζέψετε ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το Δία να γυρίζει σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να βελτιώσετε την εργασιακή σας κατάσταση. Αν πιέζεστε επαγγελματικά θα μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα ενώ θα μπορέσετε και οι άνεργοι να βρείτε μία θέση εργασίας πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντική περίοδος για τα ερωτικά σας. Μπορείτε να κάνετε μία καινούρια γνωριμία και να περάσετε πολύ καλά με μία υπάρχουσα σχέση σας αν δεν είσθε μόνοι. Επίσης είναι πολύ σημαντική περίοδος για θέματα δημιουργικής έκφρασης και επιτυχίας σε καλλιτέχνες.

ΙΧΘΕΙΣ
Για εσάς είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να διαχειριστείτε θέματα οικογενειακά αλλά και να διαχειριστείτε οικονομικά προβλήματα. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε η να πουλήσετε κάποιο σπίτι αυτή είναι μία πολύ ευνοϊκή μέρα για να στηρίξετε τους σκοπούς σας.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς
astroconfess