Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 30/1/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

ΚΡΙΟΣ
Καθυστερήσεις παρουσιάζονται στα σχέδια σας και θα πρέπει να κάνετε υπομονή αν θέλετε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο. Κάποιοι φίλοι σας πιθανών να μην θέλουν να σας βοηθήσουν και να απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Δία σιγά και σταδιακά και ορθή πορεία θα έχετε πολλές δυνατότητες να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά από τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσοχή χρειάζεται σε ποιον μιλάτε για τα προσωπικά σας θέματα γιατί μπορεί άνθρωποι να δημιουργήσουν κουτσομπολιά για εσάς και εσείς χωρίς να φταίτε να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην κάνετε σήμερα καινούρια ξεκινήματα μιας και είναι μία περίοδος αρκετά απαιτητική και μπορεί να κάνετε λάθη. Κάποιες αρνητικές ειδήσεις μπορεί να σας στεναχωρήσουν ή να σας δημιουργήσουν κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Προσοχή μεγάλη στις σχέσεις σας με ανώτερους μιας και μπορεί να έχετε σημαντικές δυσκολίες να γιατρέψετε τις τραυματισμένες σας επαφές με ανθρώπους που εξαρτάστε από αυτούς.  Κάποια προσοχή σε κάποιο μεγάλο ηλικία πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μία πολύ καλή ημέρα για να μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα. Παίξτε αν γίνεται και κάποια τυχερά παιχνίδια καθότι μπορεί να κερδίσετε χρήματα που δεν το περιμένατε.  Κάποιος φίλος σας μπορεί να χρειαστεί την ανάγκη σας.

ΖΥΓΟΣ
Στα προβλήματα σας και στις δυσκολίες σας αυτή την περίοδο μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πολύ και θέλουν την υποστήριξη σας. Σημαντική μέρα για να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες.
ΣΚΟΠΙΟΣ
Κάποιες σημαντικές εργασιακές κρίσεις μπορεί να έρθουν μπροστά σας και να σας αγχώσουν. Είναι μία περίοδος όπου θα έχετε σημαντικές επαφές με άτομα εξουσίας που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας και στις επαγγελματικές σας κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες υπερβολές στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην ζωή σας. Είναι μία περίοδος που πιθανών το σπίτι σας να θέλει τη βοήθεια σας και κάποιο μεγαλύτερο άτομο να ζητήσει τη φροντίδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη μέρα με αρκετές ανισσοροπίες και προβλήματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα νεύρα σας και μην φτάνετε τον οργανισμό σας στα άκρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπάσετε τα δεσμά με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και να βρείτε μία νέα ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια ψυχρότητα από αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας στεναχωρήσει αλλά δεν θα είναι κάτι προσωπικό αλλά περισσότερο επειδή τα ίδια έχουν πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να τους λείψετε και θα δείτε σημαντικές αλλαγές  στη συμπεριφορά τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ήλιος και Κρόνος φέρνουν σημαντικές ψυχολογικές αναταράξεις και στεναχώρια που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε σήμερα. Όμως είναι πολύ σημαντικό ότι θα μπορέσετε τουλάχιστον να βρείτε το λόγο για όλες αυτές τις καταστάσεις και να μπορέσετε να ισορροπήσετε.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς
astroconfess