Το Ημερήσιο ωροσκόπιο 09/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

 

 

kriosΚΡΙΟΣ: Λίγο περισσότερη προσοχή στις σχέσεις σας θα πρέπει να δώσετε καθότι μπορεί να προκαλέσετε σημαντικές συγκρούσεις χωρίς να το θέλατε. Κρατάτε λοιπόν στο στόμα σας κλειστό και θα μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ τα θέματα που σας απασχολούν.

tavrosΤαύρος: Σημαντικές υποχρεώσεις μπορεί να αναλάβετε αυτή τη περίοδο που θα σας δημιουργήσουν σημαντική κούραση. Είναι σημαντικό λοιπόν να ξέρετε πότε θα πείτε όχι και να μην θέλετε να βοηθάτε τους πάντες καθότι έχετε και εσείς τα όρια σας.

didimosΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ απαιτητική αυτή η μέρα και θα ζητήσει από εσάς να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να μπορέσετε να πετύχετε. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ημέρα όμως για να μιλήσετε με τον σύντροφο σας και να έρθετε πιο κοντά μιλώντας για αυτά που σας απασχολούν.

karkinosKΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ σημαντικό να μιλήσετε με όλα τα δεδομένα μπροστά σας και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Έτσι είναι σημαντικό να είσθε οργανωμένοι και αποφασισμένοι να δώσετε στη ζωή σας αυτά που απαιτούνται.

leonΛΕΩΝ: Πολύ καλή μέρα για να κάνετε σημαντικές συνεργασίες με τους κατάλληλους ανθρώπους. Μην βιαστείτε μόνο να πείτε το ναι σε ανθρώπους που μπορεί να μην νοιώθουν και τόσο σίγουροι για να αναλάβετε πράγματα.  Από το βραδάκι η μέρα βελτιώνεται κατά πολύ!

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σημαντικές υποχρεώσεις μπορεί να αναλάβετε αυτή την περίοδο που όμως θα σας οδηγήσουν σε πολύ σημαντικές επιτυχίες. Είναι βασικό να δώσετε στον εαυτό σας να καταλάβει ότι τώρα μπορείτε να κάνετε θαύματα και να τολμήσετε να πετύχετε αυτά που θέλετε.

zigosΖΥΓΟΣ: Μεγάλη προσοχή σε λάθη κυρίως εκεί που εργάζεστε καθότι μπορεί να πιεστείτε πολύ και έχετε μόνο ένα μυαλό. Για αυτό ακριβώς το λόγο μην βιαστείτε να κάνετε πράγματα αλλά περιμένετε να γίνουν όλα έστω και με λίγη καθυστέρηση. Καλύτερα να φτάσουμε στον προορισμό μας αργά παρά καθόλου!

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γεγονότα που δεν τα περιμένατε θα έρθουν στην επιφάνεια και είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να δώσετε όλα αυτά που μπορείτε για να δείξετε τι αξίζετε. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και εσείς μπορείτε να κάνετε μία νέα σχέση.

toksotisΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες επαφές και γνωριμίες έρχονται και μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με τους φίλους σας. Δεν θα πρέπει να φοβάστε τις συνέπειες όλων αυτών των επαφών καθότι όλοι θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν με κάποιο τρόπο στις επαγγελματικές σας αποφάσεις.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται λίγο προσοχή αυτή η ημέρα στην οικονομική σας διαχείριση μιας και μπορεί να έχετε ξαφνικά έξοδα που δεν θα τα περιμένατε. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για να δώσετε σε ανθρώπους που αγαπάτε αυτό που αξίζουν ενώ και αυτοί θα έρθουν πιο κοντά σας.

idroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα πρέπει να βιαστείτε αυτό το χρονικό διάστημα να κάνετε πράγματα. Είναι μία περίοδος που θέλει από εσάς πολύ σημαντική προσπάθεια και όραμα μα πάνω από όλα σωστό σχεδιασμό. Αν βιαστείτε θα έχετε πολύ σημαντικά προβλήματα.

ixtheisΙΧΘΕΙΣ: Προσοχή στις υπερβολές αυτή την ημέρα που μπορεί ναι μεν να νοιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα όμως από την άλλη θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι τις κινήσεις σας καθότι μπορεί να δημιουργήσετε εχθρούς ή να κάνετε λανθασμένες κινήσεις.

Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess