Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 07/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

 

 

krios
ΚΡΙΟΣ:  Πολύ καλή μέρα για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας και κυρίως να βρείτε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Προσοχή μόνο στον υπερενθουσιασμό και στην υπερπροβολή γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε.

tavros
ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και ερωτικά σας θέματα. Κάποιες φορές μπορεί να νοιώσετε ότι σας τραβούν οι υποχρεώσεις να πάρετε κάποιες καταστάσεις στα χέρια σας.  Το θέμα είναι ότι θα μπορέσετε όμως τελικά να αντεπεξέλθετε.

didimos
ΔΙΔΥΜΟΙ:  Πολύ καλή μέρα για να μπορέσετε να διορθώσετε κακώς κείμενα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να κάνετε μία καινούρια ερωτική γνωριμία και να μπορέσετε να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι μία σημαντική μέρα με πολύ συναίσθημα και πολύ καλές σχέσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ακραίες καταστάσεις όμως που μπορεί να είναι τόσο υπερβολικές ώστε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

leon
ΛΕΩΝ: Σημαντικές οικονομικές απώλειες μπορεί να έχετε αν δεν προσέξετε το προσεχές διάστημα. Αυτή η μέρα ειδικά είναι αρκετά δύσκολη για όσους από εσάς θέλετε να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα ιδιαίτερα όσον αφορά δάνεια.

parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλές ευκαιρίες για να μπορέσετε να δώσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ένα πολύ καλό χρώμα και ενέργεια. Είναι ένα διάστημα το οποίο και θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να επιτύχετε μία καινούρια γνωριμία που θα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα.

zigos
ΖΥΓΟΣ: Περισσότερο έντονες εμπειρίες θα έχετε αυτό το διάστημα και είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εσάς να μπορέσετε να εκφράσετε τα καλά σας συναισθήματα στους ανθρώπους γύρω σας που πραγματικά το αξίζουν.  Προς το βράδυ ηρεμείτε λιγάκι από την υπερδιέγερση.

skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντική μέρα για την επικοινωνία σας. Θα έχετε σημαντικές εξελίξεις μέσα από συναντήσεις και επιτυχία στους μακροπρόθεσμους σκοπούς σας. Προσοχή χρειάζεται σε όσους από εσάς έχετε εξετάσεις καθότι μπορεί να μην δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

toksotis
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντική μέρα που θα σας φέρει πολύ τύχη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μία σημαντική γνωριμία στον επαγγελματικό τομέα που θα σας κάνει να ξεπεράσετε πολλές από τις δυσκολίες σας. Σημαντικό να δείτε επίσης την οικογενειακή σας κατάσταση.

aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα είναι μία μέρα που νοιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για τους άλλους ανθρώπους. Θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά μέσα από προσπάθεια και καλές γνωριμίες οι οποίες και θα σας ανεβάσουν ιδιαίτερα τη διάθεση.

idroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρή προσοχή χρειάζεστε στα οικονομικά σας θέματα. Γενικά είναι μία περίοδος όπου οι δυσκολίες της καθημερινότητας αυξάνονται αλλά τελικά φαίνεται ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην κάθε πίεση αρκεί να δώσετε προσοχή στις σχέσεις σας μέσα στο σπίτι. Νέα σχέση στο προσκήνιο!

ixtheis
ΙΧΘΕΙΣ: Είναι μία μέρα που θα σας βοηθήσει πολύ να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Ξεπερνώντας σημαντικά προβλήματα μέσα στο σπίτι σας μπορείτε να ελπίζετε ότι σιγά και σταδιακά η ζωή σας θα αρχίζει να γίνεται καλύτερη και περισσότερο ποιοτική.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς
astroconfess