Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 04/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

 

 

krios
ΚΡΙΟΣ:  Πολύ πιθανών να κάνετε κάποιες λανθασμένες κινήσεις σήμερα για αυτό και θα ήταν πολύ σημαντικό πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις να σκεφτείτε πολύ σοβαρά μιας και μπορείτε να δημιουργηθούν μέχρι και πολύ σημαντικές παρεξηγήσεις.

tavros
ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντική ευκαιρία η σημερινή για να κάνετε μία συζήτηση για τα επαγγελματικά σας θέματα και για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αν έχετε κάποια συνάντηση για να μπορέσετε  να διορθώσετε κάποια χρέη θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.

didimos
ΔΙΔΥΜΟΙ:  Πολύ καλό διάστημα για αν διορθώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορείτε να κάνετε κάποιες πολύ καλές γνωριμίες και νέους φίλους ενώ μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω επειδή θα έχετε πάρα πολλές οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στα νομικά σας θέματα για αυτό και είναι σημαντικό να βρείτε λύσεις σύντομα με κάποια άτομα που μπορεί να ξέρουν παραπάνω για τα θέματα σας. Προσοχή σε γνωστούς που μπορεί να σας το παίζουν φίλοι.

leon
ΛΕΩΝ: Σημαντική βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μία πολύ τυχερή μέρα για να μπορέσετε να  κερδίσετε ακόμη και σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι σας μιας και τα πράγματα φαίνονται να ηρεμούν σήμερα.

parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας ανησυχήσουν. Είναι πολύ καλό διάστημα όμως για να κάνετε νέες γνωριμίες και να διασκεδάσετε με κάποιες καταστάσεις που θα σας βελτιώσουν την διάθεση.

zigos
ΖΥΓΟΣ: Κάποιες ανταγωνιστικές σχέσεις μπορεί να εμφανιστούν που ήταν κρυμμένες και να υπάρξουν κάποια εντάσεις. Από την άλλη θα έχετε και μία μικρή κρίση που θα σας προκαλέσει συγκρούσεις με τον σύντροφο σας όπου θα εμφανιστεί απαιτητικός.

skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλό διάστημα για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Έχετε σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινότητα σας και κυρίως νοιώθετε πιο καλά με τον εαυτό σας επιτέλους μιας και μπορείτε και έρχεστε σε επαφή με πράγματα που σας προβλημάτιζαν και δεν μπορούσατε να τα εντοπίσετε.

toksotis
ΤΟΞΟΤΗΣ: Απογοητεύσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Χρειάζεται αρκετή διπλωματικότητα αν θέλετε να δείτε να καρποφορούν οι συνεργασίες σας μιας και πρόκειται για μία μέρα που θα βγάλει αρκετές κρίσεις και δυσκολίες.

aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περισσότερο εσωστρεφείς θα είσθε αυτή την περίοδο και θα έχετε τη διάθεση να μείνετε μόνοι και να μην έχετε πολλές κοινωνικές επαφές. Μπορεί να μάθετε κάποια δυσάρεστα πράγματα που ήταν κρυμμένα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

idroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ καλό διάστημα για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα. Μπορεί να αγχωθείτε σε ένα βαθμό επειδή ο κόσμος θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς όμως τουλάχιστον είσθε σε μία φάση σημαντικής ανάπτυξης και ουσιαστικής βελτίωσης  του χαρακτήρα σας.

ixtheis
ΙΧΘΕΙΣ: Πάρα πολύ ενέργεια θα έχετε αυτή την ημέρα με πολύ καλή διάθεση και με νέες γνωριμίες. Όσοι εργάζεστε θα κάνετε θαύματα και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις  στον οικονομικό τομέα οπότε κλείστε κάποια ραντεβού με ανθρώπους για οικονομικά θέματα.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς
astroconfess