Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 03/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

 

 

 

 

krios
ΚΡΙΟΣ:  Σημαντικό παρασκήνιο θα υπάρξει αυτή την ημέρα με αποτέλεσμα σημαντικές κρίσεις και εκνευρισμούς. Παρόλα αυτά είναι μία κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που αφορούν σχέσεις με την οικογένεια σας.

tavros
ΤΑΥΡΟΣ: Νέες αλλαγές και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε αλλαγές που περιμένατε καιρό. Επίσης αυτή η ημέρα είναι πάρα πολύ ερωτική και θα σας δώσει την ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε μία νέα σχέση.

didimos
ΔΙΔΥΜΟΙ:  Ίσως να μην μπορέσετε να κάνετε όλα όσα θα θέλατε σήμερα και να νοιώσετε λίγο παραπάνω κουρασμένοι ενώ είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε μπροστά σε μία φάση ανανέωσης προς το τέλος της μέρας με αρκετή διάθεση να παίξετε.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλή μέρα για να φλερτάρετε και να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι επίσης μία μέρα κατάλληλη για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βρείτε ευκαιρία να μείνετε σπίτι παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

leon
ΛΕΩΝ: Μία σημαντική απώλεια μπορεί να υπάρξει στον οικονομικό τομέα αλλά από την άλλη είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να εκφράσετε τον σεξουαλισμό σας καλύτερα μιας και θα νοιώσετε ιδιαίτερα ερωτικοί και λαμπεροί.

parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ καλή μέρα για να έρθετε κοντά ερωτικά με κάποιο άτομο. Αν δεν έχετε μία σχέση είναι μία πολύ καλή στιγμή για να μπορέσετε να έρθετε κοντά σε κάποιο πρόσωπο που θα σας δώσει την ερωτική προσοχή που χρειάζεστε. Κάποια γνωριμία μέσω δουλειάς επίσης μπορεί να συμβεί.

zigos
ΖΥΓΟΣ: Προσοχή στις εργασιακές σας σχέσεις καθότι μπορεί να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να έρθετε κοντά με τους υφισταμένους σας και να δώσετε ένα κοινό αγώνα για την επιτυχία των σκοπών σας. Προσοχή στις «μεγάλες ευκαιρίες».

skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή περίοδος για να φλερτάρετε και να αυξήσετε τη σεξουαλικότητα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να νοιώσετε πιο λαμπεροί και ευτυχισμένοι δίπλα σε μία πολύ καλή σχέση. Προσοχή στις κακές παρέες μιας και τα μυστικά σας μπορεί να διαρρεύσουν.

toksotis
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντικά προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα και κάποιες κρίσεις μέσα στο σπίτι είναι ικανές να σας χαλάσουν την διάθεση σας. Για αυτό το καλύτερο είναι να αποφύγετε τις κινήσεις αυτή την ημέρα και να περιμένετε.

aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ σημαντικές επιτυχίες για όσους έχετε κάποιο ταξίδι θα πρέπει να περιμένετε. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να ωθήσετε τον εαυτό σας στην εργασία όπου και θα έχετε σημαντική επιτυχία. Πολύ καλή μέρα να μιλήσετε για χρήματα.

idroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερωτισμός στο κόκκινο και μία σημαντική θετική περίοδος μπροστά σας για να κάνετε μία σχέση η οποία πραγματικά θα σας ανεβάσει πολύ ψηλά. Προσοχή χρειάζεται μόνο στην οικονομική σας πολιτική μιας και μπορεί να κάνετε σημαντικές λανθασμένες κινήσεις.

ixtheis
ΙΧΘΕΙΣ: Πολύ καλό διάστημα για να πετύχετε πράγματα που έχετε θελήσει πολύ. Από την άλλη μπορεί να υπάρξουν σημαντικά νεύρα που θα σας φτάσουν στα όρια σας. Είναι ιδιαίτερα θετικό διάστημα αυτό για να εκφράσετε τον σεξουαλισμό σας.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς
astroconfess