Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 02/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

 

krios
ΚΡΙΟΣ:  Άρης στους Ιχθείς και Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθούν να μπορέσετε να γίνεται καλά επαγγελματικά και να μπορέσετε να αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία καινούρια γνωριμία.

tavros
ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντική αυτή η μέρα για μία βελτίωση των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Μία νέα ευκαιρία η οποί θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να καταπολεμήσετε την εργασία θα έρθει και θα σας στηρίξει πολύ να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας προβλήματα.

didimos
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε επιτέλους να μπείτε σε μία φάση εξωστρεφούς έκφρασης η οποία και θα σας κάνει να περάσετε καλύτερα στη ζωή σας. Είναι η στιγμή να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να μπορέσετε να οδηγήσετε μία ομάδα ανθρώπων στην επιτυχία.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία πολύ ιδιαίτερα παθιασμένη βραδιά αυτή για εσάς θα σας κάνει να περάσετε πολύ όμορφα με τους φίλους σας ή με τη σχέση σας. Αν είσθε ελεύθεροι μην κάτσετε σπίτι καθότι είναι η κατάλληλη περίοδος για κάτι καινούριο και ιδιαίτερα συναρπαστικό.

leon
ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά σας θέματα φαίνεται ότι σας απασχολούν για μία ακόμη φορά και θα έχετε σημαντικές εντάσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή και να μπορέσετε να ακούσετε τους ανθρώπους γύρω σας που σας έχουν ανάγκη. Αργότερα θα μπορέσετε να περάσετε καλύτερα και εσείς.

parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες ερωτικές εξελίξεις αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βγείτε και να διασκεδάσετε. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τη ζωή σας αυτές τις μέρες καθότι μπορεί να χαλάτε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν σας αξίζουν.

zigos
ΖΥΓΟΣ: Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για να ερωτευτείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα περάσετε πολύ καλά παίζοντας σε ένα club ενώ μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε μία σχέσης σας. Προσοχή στην υγεία σας και σε πιθανά μικροατυχήματα.

skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντική μέρα αυτή καθότι θα έχετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε πολλά πράγματα. Η αναγνώριση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα μπορέσετε να έχετε αξιώσεις από ανθρώπους γύρω σας.  Καλή μέρα και για το ερωτικό σας παιχνίδι.

toksotis
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντική μέρα αν θέλετε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε μακριά από το οικείο περιβάλλον σας. Προσοχή όσοι μένετε με την οικογένεια σας καθότι μπορεί να έχετε σημαντικά προβλήματα, συγκρούσεις και διαμάχες.

aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή πάρα πολύ στην επικοινωνία σας καθότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από τα νεύρα σας ενώ κάποιοι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

idroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σημαντικά έξοδα και λανθασμένες οικονομικές κινήσεις μπορεί να σας στοιχήσουν πάρα πολύ αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι μία περίοδος όπου θα έχετε αυξημένο ερωτισμό και μπορεί να κάνετε μία σχέση αυτή τη περίοδο που θα σας ικανοποιήσει πάρα πολύ.

ixtheis
ΙΧΘΕΙΣ: Πιο δυναμικοί και με περισσότερη διάθεση θα είσθε από εδώ και στο εξής. Μπορεί να έχετε κάποιες φορές κάποια νεύρα παραπάνω αλλά δεν πειράζει. Είναι μία ιδιαίτερα σεξουαλική περίοδος η οποία και θα σας κάνει να νοιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς
astroconfess