Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 01/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc
ΚΡΙΟΣ
Πολύ καλή ημέρα με ιδιαίτερο αυθορμητισμό αυτή για εσάς. Θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες να περάσετε καλά με φίλους και γνωστούς και γενικότερα να διασκεδάσετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή μόνο στα μυστικά σας που τα λέτε.
ΤΑΥΡΟΣ
Νέες ιδέες έρχονται στα επαγγελματικά σας ζητήματα και σας δίνουν την δυνατότητα να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Άνθρωποι που θα συναντηθείτε μαζί τους θα σας δώσουν σημαντικές λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Άρη – Ποσειδώνα θα πρέπει να περιμένετε μία μεγάλη ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια και σημαντικές ευκαιρίες να μπορέσετε να πετύχετε πολλά από τα σχέδια σας. Είναι μία σημαντική στιγμή για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντική ανανέωση και βελτίωση της διάθεσης σας αυτό το μήνα. Αύξηση της κοινωνικότητας σας και σημαντική επιτυχία σε παραπάνω από ένα πράγματα θα έχετε σήμερα. Θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν ερωτικά.

ΛΕΩΝ
Αρκετές δουλείες έχετε να κάνετε και θα πιεστείτε αρκετά. Είναι μία περίοδος όπου θα νοιώσετε αρκετά αγχωμένοι και οι υποχρεώσεις σε ένα βαθμό θα νοιώσετε ότι σας πνίγουν. Από την άλλη τώρα μπορείτε να αποδείξετε τι αξίζετε στους άλλους ανθρώπους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή χρειάζεται σήμερα στα έντερα σας και στο νευρικό σας σύστημα. Οι μεγάλες πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας αγχώσουν αρκετά και θα σας κάνουν να μην έχετε και την καλύτερη διάθεση.  Απογευματινές ώρες μπορεί να βρεθείτε με φίλους να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ
Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να κάνετε την αλλαγή που τόσο ποθείτε. Σημαντικές ευκαιρίες έρχονται στον ερωτικό και στον επαγγελματικό τομέα που σας αλλάζουν την διάθεση αμέσως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σιγά – σιγά θα νοιώσετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να ηρεμήσετε και ερωτευτείτε μιας και οι όψεις σήμερα είναι πάρα πολύ θετικές καθώς προετοιμάζονται οι πλανήτες από εδώ και μετά να σας δώσουν πολλά δώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιθανών να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στα εργασιακά σας ζητήματα και να γίνουν παρεξηγήσεις. Είναι μία δύσκολη περίοδος που θα πρέπει να προσέξετε μήπως δημιουργήσετε αντιπάθειες χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημαντική η βοήθεια στα οικονομικά σας αυτή και γενικότερα τις επόμενες μέρες. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δείτε πως μπορείτε τώρα να λύσετε τον γόρδιο δεσμό των δανείων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ καλή περίοδος για να πάτε ένα ταξιδάκι ή για να ηρεμήσετε με φίλους και γνωστούς. Είναι μία πολύ καλή στιγμή και για να δώσετε εξετάσεις ενώ  μπορεί να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία αυτή την ημέρα.  Προσοχή στο πως χαλάτε τα χρήματα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας και να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας με τον σύντροφο σας. Είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για να παίξετε επίσης κάποιο τυχερό παιχνίδι μιας και μπορείτε να κερδίσετε κάποια χρήματα.

Χρήστος Άρχος
αρχοςςς
astroconfess