Το ημερήσιο ωροσκόπιο 11/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

 

 

kriosΚΡΙΟΣ: Πιθανών να νοιώσετε λίγο μόνοι και στεναχωρημένοι και πιθανών και λίγο αγχωμένοι στην ζωή σας. Παρόλα αυτά τα πράγματα δείχνουν ότι αρχίζουν να φτιάχνουν με το τέλος της μέρας όπου η διάθεσης σας αρχίζει να φτιάχνει περισσότερο.

tavrosΤαύρος: Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ενώ είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να χαλαρώσετε από διάφορες πιέσεις που μπορεί να έχετε από τον επαγγελματικό σας τομέα.

didimosΔΙΔΥΜΟΙ: Σημαντική ανάπτυξη των επαγγελματικών σας σχεδίων ενώ θα έχετε αρκετή όρεξη να πετύχετε πολλά πράγματα μέσα από θετικές σχέσεις με συναδέλφους. Η μέρα θα σας δώσει αρκετή ικανοποίηση για τα σχέδια σας αν και θα είναι λίγο κουραστική.

karkinosKΑΡΚΙΝΟΣ: Πιθανών να κάνετε κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα ενώ οικονομικά σε κάποιον βαθμό θα πιεστείτε αρκετά και θα αγχωθείτε για να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Προσοχή στις κρίσεις με την οικογένεια σας.

leonΛΕΩΝ: Σημαντική βελτίωση της ερωτικής σας διάθεσης η οποία και θα σας χαροποιήσει αρκετά. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να διαμορφώσετε τη ζωή σας με καλύτερους τρόπου και κυρίως να οργανώσετε την καθημερινότητα σας.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ:Κάποια προβλήματα στις διαπροσωπικές σας επαφές θα υπάρξουν αυτή την ημέρα και θα σας ενοχλήσει η συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων που δεν θέλουν να καταλάβουν με τίποτα ότι κάποιες φορές είναι σημαντικό να είσαι ήσυχος.

zigosΖΥΓΟΣ: Προσοχή σε σημαντικά λάθη και εσφαλμένος χειρισμούς σε σημαντικά θέματα σας γιατί μπορεί να σαμποτάρετε τον εαυτό σας μόνοι σας τη στιγμή που έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε κάνει πολλές προσπάθειες να αλλάξετε τη ζωή σας.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή ημέρα για να χαλαρώσετε με φίλους και να ηρεμήσετε. Είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα το επόμενο για να μπορέσετε να κάνετε μία καινούρια ερωτική γνωριμία και κυρίως για να πετύχετε μία ανανέωση μιας σχέσης

toksotisΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακά μπορεί να προκληθούν κάποιες δυσκολίες και εντάσεις κυρίως λόγω έλλειψης σωστής ενημέρωσης και συνεννόησης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη θα υπάρξει μία ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τον ερωτικό σας σύντροφο.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν στον τομέα των σχέσεων σας που όμως θα ξεπεραστούν με το τέλος της μέρας. Είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για να βρείτε δουλειά ή να καταφέρετε κάτι καλό στον οικονομικό σας τομέα.

idroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σημαντική και κρίσιμη μέρα για τις σχέσεις σας. Για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε πολύ στις διάφορες κινήσεις σας. Από εκεί και πέρα βρισκόσαστε μπροστά σε μία πολύ σημαντική επαγγελματική επιτυχία που θα σας οδηγήσει στην κορύφωση σας.

ixtheisΙΧΘΕΙΣ: Επιτυχία, αναγνώριση και λάμψη είναι μέσα σε αυτή την ημέρα που θα σας στηρίξει περισσότερο από ποτέ. Είναι μία μέρα που μπορεί να κάνετε μία σπουδαία ερωτική γνωριμία η οποία να οδηγήσει σε μία μακροχρόνια σχέση.

Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess