Το ερωτικό ποίημα του Ομπάμα προς την γυναίκα του (Video)

Μια ακόμα γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναγκάζεται να περάσει χωριστά από τη γυναίκα του, Michelle, ο Barack Obama, λόγω των υποχρεώσεών του ως πλανητάρχης, ωστόσο φρόντισε να «επανορθώσει» με μια χειρονομία βγαλμένη από ρομαντική ταινία

Μια ακόμα γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναγκάζεται να περάσει χωριστά από τη γυναίκα του, Michelle, ο Barack Obama, λόγω των υποχρεώσεών του ως πλανητάρχης, ωστόσο φρόντισε να «επανορθώσει» με μια χειρονομία βγαλμένη από ρομαντική ταινία. Στην εκπομπή της δημοφιλούς κωμικού Ellen DeGeneres, ο πρόεδρος των ΗΠΑ απήγγειλε ένα ερωτικό ποίημα στη σύζυγό του, το οποίο, όπως είπε, σκόπευε να της το πει αυτοπροσώπως, όμως το φορτωμένο πρόγραμμά του στάθηκε εμπόδιο.

«Κάποιος να καλέσει τα Επείγοντα γιατί η ατμόσφαιρα στο στούντιο θα “ανάψει”», είπε με χιούμορ ο Obama, καθώς στεκόταν μπροστά από μια κόκκινη κουρτίνα, ανάμεσα σε μπουκέτα με τριαντάφυλλα και λευκά κρίνα, με μουσική ύφους Barry White να παίζει στο παρασκήνιο.

«Michelle, σε αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε περιποιηθώ. Θα σου φτιάξω ψωμί από κολοκύθια. Μετά, θα σερβίρω λαχανικά σε ένα πιάτο ακριβώς όπως σου αρέσουν. Μετά, θα σου κάνω μασάζ ενώ βλέπεις την εκπομπή “Ellen’s Design Challenge” στο HGTV. Επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ και νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι», ήταν το έμμετρο μήνυμα του Obama στη γυναίκα του.

Σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε: «Michelle, έχω πάρει πολλές καλές αποφάσεις σαν πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση όμως που πήρα ποτέ στη ζωή μου ήταν που σε διάλεξα. Σ’ ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σ’ αγαπώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή της Ellen μαγνητοσκοπήθηκε την Πέμπτη και ότι το ερωτικό μήνυμα του Obama ήταν η απάντηση στο «τετράστιχο» που απήγγειλε στον Πλανητάρχη η γυναίκα του, νωρίτερα στην εκπομπή: «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι λιλά, εσύ είσαι ο Πρόεδρος κι εγώ αυτή που σ’ αγαπά».

https://www.youtube.com/watch?v=d1GQ0FKlhEk