Το ΕΛΑΜ καλεί τη Κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για τους αλλοδαπούς που αφέθηκαν ελεύθεροι

Σε γραπτή ανακοίνωση το Ε.ΛΑ.Μ. καλεί την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσουν δημόσια εξηγήσεις για το γεγονός ότι τώρα ανάμεσα μας βρίσκονται ελεύθεροι δύο επίδοξοι δολοφόνοι, χωρίς, ίσως, να γνωρίζει κανείς που βρίσκονται.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ούτε η δολοφονία στην πλατεία Σολωμού πριν λίγο καιρό, ούτε η γκετοποίηση της παλιάς Λευκωσίας, ούτε οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί από το Καμερούν που δεν δίστασαν να ανασύρουν μαχαίρι κατά οδηγού λεωφορείου, μπροστά από αστυνομικούς, τα έντρομα μάτια περαστικών και εκατοντάδων ανήλικων μαθητών που βρίσκονταν στον χώρο, για την επετειακή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην ίδια περιοχή, μαχαιρώνοντας ένα συμπατριώτη μας που βρισκόταν εκεί μαζί με την 4χρονη κόρη του, δεν ήταν ικανά να κινητοποιήσουν την Κυβέρνηση και τα Υπουργεία της.

Αυτό όμως που στάθηκε ικανό να θέσει άπαντες σε εγρήγορση, ήταν επίσκεψη στα στενά της παλιάς Λευκωσίας από αντιπροσωπεία στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), την Πέμπτη (31/10/19), καθώς και η επιστολή που στάλθηκε από τον Πρόεδρο του Κινήματος μας στους αρμόδιους Υπουργούς, με την οποία ζητούσε να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα που να διασφαλίζουν τους πολίτες αυτού του κράτους.

Έτσι είδαμε, ψες 1/11/19, να πραγματοποιείται επιχείρηση «σκούπα» από την αστυνομία στη παλιά Λευκωσία, στην οποία συμμετείχαν 100 μέλη της Αστυνομικής Δύναμης από όλες τις μονάδες με στόχο την πάταξη της παρανομίας, με τους πλείστους συλληφθέντες να είναι αφρικανικής και αραβικής καταγωγής!!!

Επί τη ευκαιρία, να ενημερώσουμε ότι οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί από το Καμερούν, που επιτέθηκαν κατά του οδηγού λεωφορείου, μαχαιρώνοντας τον γιό του που έτρεξε να τον υπερασπιστεί, έχουν κατηγορηθεί και έχουν αφεθεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσουν δημόσια εξηγήσεις για το γεγονός ότι τώρα ανάμεσα μας βρίσκονται ελεύθεροι δύο επίδοξοι δολοφόνοι, χωρίς, ίσως, να γνωρίζει κανείς που βρίσκονται.