Το ΕΛΑΜ θα στηρίξει τη πρόταση για αυτοδιάλυση της βουλής

Το ΕΛΑΜ θα στηρίξει τη πρόταση για αυτοδιάλυση της βουλής, αναφέρει σε γραπτή δήλωση:

Η πρόταση για αυτοδιάλυση της βουλής, αν και θεωρούμε ότι αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού, εν τούτοις είναι μια κίνηση προς της ορθή κατεύθυνση, αφού μετά τις αποκαλύψεις του πορίσματος, που επιρρίπτει ευθύνες για την κατάρρευση του Συνεργατισμού στα τέσσερα κόμματα του παλαιοκομματικού κατεστημένου, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να τεθούν ενώπιον της κρίσης του λαού.

Το Ε.ΛΑ.Μ. δηλώνει ετοιμότητα να στηρίξει την συγκεκριμένη πρόταση.

Για το Πισσούρι

Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή Πισσουρίου και δυστυχώς όσο τα αρμόδια τμήματα, μαζί με τους Κυβερνητικούς φορείς δεν προχωρούν στην εξεύρεση λύσεων, άλλο τόσο η κατάσταση θα επιδεινώνεται.

Η προχωρημένη κατάσταση, δεν σηκώνει επιπλέον αναβολές, τουναντίον χρήζει άμεσης λήψης μέτρων από το ίδιο το κράτος, αφού το έδαφος συνεχίζει να υποχωρεί, αναγκάζοντας τους κατοίκους της περιοχής να μετατρέπονται σε πρόσφυγες στο ίδιο τους το χωριό.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  τονίζει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, ενώ απαιτεί άμεσα να σταματήσει η κωλυσιεργία. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.