Το ΕΛΑΜ διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη τη Κύπρο

Το ΕΛΑΜ διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη τη Κύπρο

“Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  και ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κινήματος, διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο διανομές τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο, παραμένοντας πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση, επιστρέφοντας τα χρήματα του Λαού πίσω στον Λαό.

Με χρήματα από την κρατική χορηγία, τους 13ους μισθούς των βουλευτών του Κινήματος, αλλά και εισφορές συμπατριωτών μας σε είδη ένδυσης και πρώτης ανάγκης, το ΕΛΑΜ για άλλη μια χρονιά θα σταθεί αρωγός στους πολίτες που δοκιμάζονται από τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης Αναστασιάδη, έτσι ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους, χωρίς ελλείψεις από το γιορτινό τραπέζι.

Επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσουμε την πρόταση που κατέθεσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για να παραχωρήσουν οι βουλευτές τον 13ο μισθό τους σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μια πρόταση που δυστυχώς απορρίφθηκε από το συμβούλιο αρχηγών. Οι βουλευτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου όμως, δεν κρύφτηκαν πίσω από την απόρριψη, αλλά προσφέρουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον 13ο μισθό τους για την ενίσχυση των άπορων συμπατριωτών μας.

Ακολουθούν αναλυτικά οι ημερομηνίες των διανομών τροφίμων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ανά Επαρχία:

Σάββατο 16/12/2017 – Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου: Πολιτικά Γραφεία ΕΛΑΜ Αμμοχώστου (Στο κέντρο του Παραλμνίου, 40 μ. από την εκκλησία Αγίου Γεωργίου), στις 11:00 π.μ.

Κυριακή 17/12/2017 – Λεμεσός: Στην οδό Γλάδστωνος έξω από Net Cafe (Φώτα Πενταδρόμου), στις 11:00 π.μ.

Σάββατο 23/12/2017 – Λευκωσία: Στον χώρο στάθμευσης της ΑΤΗΚ (Cyta) Δίπλα από την Κεντρική Διοίκηση του ΕΛΑΜ, στις 10:00 π.μ.

Σάββατο 23/12/2017 – Πάφος: Στον χώρο στάθμευσης των Πολιτικών Γραφείων Πάφου (απέναντι από Δικαστήρια), στις 10:00 π.μ.

Κυριακή 24/12/2017 – Λάρνακα: Στην Πλατεία Ακρόπολης, απέναντι από Πολιτικά Γραφεία Λάρνακας, στις 11:00 π.μ.”