Το είδος του σεξ που οι άνδρες… δεν χορταίνουν!

Oι περισσότεροι άνθρωποι όταν κάνουν σεξ ασχολούνται με πολύ λίγα και συγκεκριμένα μέρη του σώματος του άλλου, ενώ επικεντρώνονται στα γεννητικά όργανα. Μεγάλο λάθος, αφού υπάρχουν τόσα πολλά σημεία πάνω στο ανθρώπινο σώμα τα οποία μπορούν και αξίζει να ερεθιστούν με τόσο δυνατό αποτέλεσμα που θα αναβαθμίσει τη σεξουαλική εμπειρία. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από αυτά τα οποία μπορούν να απογειώσουν έναν άντρα -αν σας αφήσει να τον αγγίξετε εκεί και δεν είναι φοβικός- αφού είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα υπόλοιπα και αποτελούν όλα τους σπουδαίες ερωτογενείς ζώνες:

1 . Τα δάχτυλα των ποδιών: Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχει έρθει σε οργασμό ενώ του έκαναν ένα μασάζ ποδιών και τίποτα παραπάνω. Στις πατούσες και στα δάκτυλα υπάρχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις που αντανακλούν την ευχαρίστηση σε ολόκληρο το σώμα. Αν μπορεί κανείς να φιλήσει και να γλύψει ένα ένα και τα δέκα δάκτυλα μάλλον δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε αφού το ταίρι του θα έχει… ολοκληρώσει πριν από εσάς.

2. Ο αδένας του προστάτη: To πιο υποτιμημένο τμήμα στο σώμα των -straight- ανδρών. Ο προστάτης είναι μια πολύ ισχυρή ερωτογενής ζώνη στο ανδρικό σώμα. Αν ερεθιστεί σωστά μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό αντίστοιχο αυτού που λέγεται πολλαπλός στις γυναίκες. Ο ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι για να τον φτάσει μια γυναίκα στο σώμα του συντρόφου της πρέπει να εισχωρήσει από τον πρωκτό κάτι που οι άνδρες με macho νοοτροπία νομίζουν ότι τους κάνει gay.

3. Oι γλουτοί : Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι το “γλυκό σημείο” του ανδρικού σώματος αφού τον ερεθίζει και τον ξεσηκώνει ταυτόχρονα αν βέβαια υποστεί ένα συνδυασμό από χάδι και ελαφρύ χτύπημα. Σαφέστατα εξαιρετικό foreplay αποτελεί και ένα βαθύ μασάζ που θα αιματώσει την περιοχή και θα τον προετοιμάσει ώστε να θέλει να την “ξαναγυμνάσει”, ξεκούραστη πλέον και έτοιμη για νέες περιπέτειες.

4. Ο αύλακας του άνω χείλους: Ονομάζεται και philtrum, το οποίο αν μεταφραστεί από τα Λατινικά σημαίνει “φίλτρο της αγάπης”. Για να ερεθίσετε αυτό το αυλάκι το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιοστά πάνω από το άνω χείλος αρκεί ένα μαλακό φιλί και πολλές μα πάρα πολλές βόλτες με τη γλώσσα σας πάνω και γύρω του. Φανταστείτε το σαν μια ανδρική κλειτορίδα και συμπεριφερθείτε του κατάλληλα.

5. Το περίνεο: Είναι η μικρή εκείνη περιοχή (2.5-3 τ.έ.) η οποία εκτείνεται από τα έξω γεννητικά όργανα μέχρι το πρωκτό. Oι σεξολόγοι προτείνουν να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σας για να εξερευνήσετε το σημείο ενώ για να πάτε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, την αναπνοή σας καθώς και έναν μικρό δονητή, όχι για διείσδυση, αλλά για εξωτερική διέγερση της περιοχής.

6. To λακάκι κάτω από τον αστράγαλο: Πρόκειται για την περιοχή του ποδιού η οποία συνδέεται με τα σεξουαλικά όργανα επομένως η πίεση του συγκεκριμένου σημείου προκαλεί έντονη διέγερση και συναισθήματα ευχαρίστησης. Μπορείτε είτε να το χαϊδέψετε, είτε να το φιλήσετε και αν δεν γαργαληθεί, καθώς στην περιοχή των ποδιών υπάρχει πάντοτε αυτή η πιθανότητα, τότε οπωσδήποτε θα απογειωθεί.

7. Η βάση των όρχεων: To σημείο αυτό όπου εφάπτεται το σώμα με τους όρχεις μπορεί να θεωρηθεί και ως το πλέον παραμελημένο σε ολόκληρο το ανδρικό σώμα. Κυρίως από μεριάς των ανδρών φταίει ο φόβος ότι θα πονέσουν και συμπεριφέρονται όταν αγγίζουν αυτή την περιοχή σα να είναι ένα μικρό ναρκοπέδιο. Αυτό ακριβώς μεταδίδουν και στις γυναίκες. Το σημείο αυτό έχει πάρα πολλά νεύρα και είναι διαθέσιμο να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση.

8. Ο χαλινός: Το πιο ευαίσθητο ίσως σημείο του άνδρα δεν είναι παρά ένα κομματάκι δέρμα που συνδέει τη βάλανο με τη ράβδο του πέους. Εκεί θα πρέπει να συμπεριφερθεί κανείς με πολύ προσοχή για να προκαλέσει μόνο ηδονή και καθόλου πόνο. Οι σεξολόγοι συνιστούν τη χρήση της άκρης της γλώσσας και εξαιρετικά ευγενικές κινήσεις με τα δάχτυλα.