Το δώρο της Georgina Rodriguez στον Cristiano Ronaldo για τα 35α γενέθλια του…

Τι αγοράζεις σε κάποιον που έχει ότι θελήσει; Η σύζυγος του Cristiano Ronaldo,Georgina Rodriguez, αποφάσισε να αγοράσει κάτι στον αστέρα της Juventus, που θα χρησιμοποιεί κάθε μέρα.

Μία έκπληξη περίμενε τον 35χρονο (από χθες) star του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo. Ο πέντε φορές κάτοχος της χρυσής μπάλας βγήκε για φαγητό με την σύντροφό του και τον 9 ετών γιό του στο εστιατόριο Casa Fiore. Όταν τελείωσαν το δείπνο τους η Rodriguez έκανε έκπληξη στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή δίνοντάς του τα κλειδιά και παρουσιάζοντάς του ένα Mercedes-Benz G-Class G 63 AMG, τυλιγμένο με μία κόκκινη κορδέλα. Ο Ronaldo έχει μία αρκετά μεγάλη συλλογή supersport αυτοκινήτων (hypercars) τα οποία δεν χρησιμοποιεί κάθε μέρα. Έτσι η Georgina Rodriguez του αγόρασε το τετρακίνητο SUV των 580 ίππων και 278.600 ευρώ (τιμή στην Ελλάδα) για να κινείται καθημερινά και να πηγαίνει στις προπονήσεις .

Η Georgina έγραψε παράλληλα με το βίντεο που μοιράστηκε με τους 16 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram: «Συγχαρητήρια στον άνθρωπο της ζωής μου. Με αυτό θα μεταφέρουμε την αγάπη μας». Παρά το γεγονός ότι ο άσσος της Juventus είναι ηλικιακά σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι σκέφτονται να τα παρατήσουν, ο Ronaldo δήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει να παίζει ως τα 40 του. Ο πέντε χρόνια νικητής του Ballon d’Or λέει ότι έχει τη «βιολογική ηλικία» των 23 ετών και προτίθεται να συνεχίσει να παίζει μπάλα για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια, επειδή η φυσική του κατάσταση δεν θα του δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

 

View this post on Instagram

 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo 💝🏎 🎁 @cristiano #happybirthday

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on