Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η φίλη του μακελάρη της Άρτας

Προφυλακίστηκε και η 25χρονη φίλη του δολοφόνου της Άρτας που αφού σκότωσε τον 47χρονο φίλο του, τεμάχισε τη σορό του, έβρασε τα μέλη του και τα πέταξε στον ποταμό Άραχθο και το βόθρο του σπιτιού του.

Η νεαρή γυναίκα, κόρη γνωστού δικηγόρου της Άρτας και γόνος εύπορης οικογένειας, ισχυρίστηκε πως ήταν παρούσα στην δολοφονία και ότι έφυγε από το σπίτι του εγκλήματος αφού πρώτα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών επειδή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της και μετά την πολύωρη απολογία της συμφώνησαν στην προφυλάκισή της.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που έκανε εργαστηριακή εξέταση στα αποκομμένα μέλη, ο 37χρονος δολοφόνος πρέπει να είχε και συνεργό στον τεμαχισμό της σορού, καθώς ήταν μια πολύωρη διαδικασία που δεν μπορούσε να κάνει μόνος του. Ο 37χρονος δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κρανίου του θύματος που πέταξε στον Άραχθο, ώστε να ταυτοποιηθούν τα ευρήματα πριν από τα χρονοβόρα αποτελέσματα της ανάλυσης του DNA.