Το διαζύγιο Αντζελίνας Τζολί – Μραντ Πιτ (Videos-Photos)

Ενα σοκαριστικό περιστατικό είναι η αιτία που η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως αποκαλύπτει το Us Weekly.

Το ρεπορτάζ, επί του παρόντος δεν αποκαλύπτει ποιο είναι αυτό το περιστατικό, αναφέρει όμως ότι είναι κάτι που διαδραματίστηκε μία εβδομάδα πριν την 15η Σεπτεμβρίου (η ημερομηνία που αναγράφεται στα χαρτιά της αίτησης).

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του πρώην ζευγαριού:

https://www.youtube.com/watch?v=McXYX8chSA4

«Η τελική απόφαση για διαζύγιο οφείλεται σε κάτι που συνέβη λίγες ημέρες πριν και ανάγκασε την Αντζελίνα να δράσει και να προχωρήσει τις διαδικασίες» αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Και συνεχίζει: «Η Αντζι λέει ακόμα ότι ο Μπραντ είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά».

Δείτε μία από τις τελευταίες κοινές συνεντεύξεις που έδωσαν στην οποία μιλούν για τη σχέση τους:

Εξαλλος ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα

787

Ο Μπραντ Πιτ είναι έξαλλος με την κίνηση της Αντζελίνα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και φοβάται για τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TMZ ο ηθοποιός είναι θυμωμένος κυρίως με τις ιστορίες που εξαπολύει η σύζυγός του και αναφέρουν ότι συχνά είχε εκρήξεις οργής και έκανε χρήση αλκοόλ και ουσιών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πιτ έλεγε πως η ζωή του με την Τζολί ήταν μια «κόλαση» και ότι η οικογένειά του είναι στόχος των παπαράτσι.
Στιγμές έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2014. Από τότε είχαν αρχίσει να φαίνονται κάποια σύννεφα στη σχέση τους

8978
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο Πιτ είχε συζητήσεις με την Τζολί για το πώς θα χειριστούν το διαζύγιό τους σαν ενήλικες και πώς θα προστατέψουν τα έξι τους παιδιά.

Η Τζολί στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι ο Πιτ πολλές φορές είναι ακατάλληλος μπαμπάς γιατί πίνει και κάνει χρήση ουσιών

Σύμφωνα με την πλευρά του Πιτ αντί η Τζολί να φερθεί σαν ενήλικας περιγράφει τον Μπραντ σαν επικίνδυνο και ακατάλληλο μπαμπά.

Σε κατάσταση πολιορκίας από τους παπαράτσι βρίσκεται η πολυτελής κατοικία του ζευγαριού

45645