Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι επενδύουν στην εταιρεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων FTX

Το διάσημο ζευγάρι Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν αγόρασαν μετοχικό μερίδιο στην εταιρεία κρύπτο FTX ως μέρος μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας, σηματοδοτώντας την εισαγωγή του ζεύγους στην αγορά των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Ο σούπερ-σταρ του αμερικανικού φούτμπολ και το σούπερ-μόντελ Ζιζέλ θα είναι οι πρέσβεις της FTX σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση. Η επιχείρηση συναλλαγής κρυπτονομισμάτων δεν αποκάλυψε το μετοχικό τους μερίδιο αλλά ανέφερε πως το ζεύγος θα λάβει κρυπτονομίσματα. H Mπούντσεν ανέφερε πως θα αναλάβει και το ρόλο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προγραμμάτων της FTX.

H FTX, με τον 29χρονο Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ στο τιμόνι της έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κρύπτο στον κόσμο, δύο χρόνια μετά από την ίδρυσή της. Η ανακοίνωση των Μπρέιντι και Μπούντσεν ως πρέσβεις της FTX λαμβάνει χώρα τη στιγμή που η επιχείρηση σκοπεύει ένα νέο κύκλο άντλησης επενδύσεων $1 δισ που θα αυξήσει την αξιολόγησή της στα $20 δισ.

Ο Μπρέιντι είναι υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων και τον Μάιο είχε αλλάξει το προφίλ του στο Twitter σε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με μάτια λέιζερ, γνωστό σημάδι υποστήριξης της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Πρόσφατα, πάντως, αναρωτήθηκε ανοικτά γιατί τα μάτια του δεν δούλευαν, αναφερόμενος στην πρόσφατη πτώση της αξίας των Bitcoin. Από τότε και στο εξής έχει συνεχίσει τα tweets για τα κρυπτονομίσματα.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνομιλία του με τον Μπάνκμαν-Φριντ ανέφερε πως αυτός, οι προπονητές και συμπαίκτες του μιλούσαν σε βάθος για τα κρυπτονομίσματα και την αυξομείωση των τιμών τους.

Η FTX από την πλευρά της ιδρύθηκε με στόχο τις δωρεές σε φιλανθρωπίες και ήδη σχεδιάζει να δωρίσει $10 εκατ. Οι FTX, Mπρέιντι και Μπούντχεν υποσχέθηκαν πως κάθε χρόνο θα προχωρούν σε δωρεές εκατομμυρίων δολαρίων, με την Μπούντχεν να βρίσκεται στο τιμόνι των αποφάσεων.

Η FTX έχει προχωρήσει και σε πιο “απτές” συμφωνίες, με την οργάνωση του αμερικανικού μπέιζμπολ MLB και την ομάδα του ΝΒΑ Miami Heat, η οποία μετονόμασε την αρένα της FTX Arena.

Check Also

Ερχονται αυξημένες τιμές ζυμαρικών λόγω της μείωσης της παραγωγής σιταριού

Οι Ιταλοί θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με αυξημένες τιμές ζυμαρικών λόγω της μείωσης της παραγωγής …

Λονδίνο: Οι τραπεζίτες επιστρέφουν στο Σίτι – «Πάρτι» για τα μπαρ και τα εστιατόρια

Πάνω από το 50% των εργαζομένων του Σίτι του Λονδίνου φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στα …