Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την Παρί Σεντ Ζερμέν

Άλλη μια καλη προσπάθεια από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ μέσα σε μια δύσκολη έδρα και άλλη μια ήττα στη διοργάνωση με σκορ 1-0 από τη Παρί Σεντ Ζερμέν μέσα στο Παρίσι γνώρισε χθες βράδυ το ΑΠΟΕΛ σε αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο αγώνας κρίθηκε από τέρμα που πέτυχε ο Καβάνι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τον Πάρντο να… χαρίζει ένα γκολ στους Παριζιάνους στα 55 δευτερόλεπτα. Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε άμεσα, με σουτ του Εφραίμ, αλλά και μια τεράστια ευκαιρία με τον Νούνο Μοράες, ο οποίος από το μισό μέτρο έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Παρί ανέβασε ρυθμό, αλλά ο Καβάνι στο 17′ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ και στο 25′ πάλι δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν έντονη μέχρι το 35′ χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο Καβάνι ήταν ο μοιραίος για την Παρί, όμως σε δυο περιπτώσει στο 49’και στο 55′ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πάρντο. Ο Δώνης ρίσκαρε, πέρασε στο ματς Σέρινταν, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτη, με τον τελευταίο να μην μπορεί στο 69′ να σκοράρει. Η Παρί χωρίς να ανεβάσει ρυθμό προσπάθησε για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Καβάνι δεν μπόρεσε να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα…

Να θυμίσουμε πως με το σκορ αυτό το ΑΠΟΕΛ έχασε εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα και εντός έδρας από την Παρί.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Ιωάννου, Γκόμες (46′ Σέρινταν), Μοράις, Μαντούκα (59′ Αλωνεύτης), Βινίσιους, Εφραίμ, Τζιμπούρ (64′ Αλωνεύτης).

Στον άλλο αποψινό αγώνα του 6ου ομίλου η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τον Άγιαξ.

Η Μπαρτσελόνα και η Παρί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους από τον όμιλο και θα παλέψουν για την πρώτη θέση ενώ ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ θα παλέψουν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.