Το αντίο του Αρχηγού: “Φεύγω από την Αστυνομία με ανάμεικτα αισθήματα”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία μηνιαία σύσκεψη υπό την Αρχηγεία του κ. Κύπρου Μιχαηλίδη.

Με την ευκαιρία αυτή, μετά το τέλος της σύσκεψης, η ηγεσία της Αστυνομίας, επιφύλαξε μια έκπληξη στον Αρχηγό.

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο με φωτογραφικό υλικό, του θύμισε την σταδιοδρομία του στην Αστυνομία, από τα πρώτα του βήματα ως αστυφύλακας, μέχρι την καταξίωσή του στο ύπατο αξίωμα του σώματος.

Συγκινημένος, ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του «για τη στήριξη και την αλληλοϋποστήριξη που υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει μεταξύ μας», όπως είπε. «Φεύγω από την Αστυνομία» συνέχισε ο Αρχηγός, «με ανάμεικτα αισθήματα: χαράς, ικανοποίησης, ευτυχίας, αλλά κυρίως υπερηφάνειας, γιατί ηγούμαι αυτού του ξεχωριστού Οργανισμού, που επιτελεί ένα σημαντικότατο, αξιόλογο, αξιοθαύμαστο, ζηλευτό και θεάρεστο έργο».

Ο Αρχηγός Αστυνομίας προέβηκε επίσης σε ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του στην Αρχηγεία της Αστυνομίας, αναφερόμενος σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τα επιτεύγματα της Αστυνομίας κατά τον τελευταίο χρόνο.

Καταλήγοντας, ο κ. Μιχαηλίδης ευχήθηκε σε όλους τους συνεργάτες του κάθε καλό σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενώ ανάφερε ότι θα επισκεφθεί κάθε Διεύθυνση, Τμήμα και Μονάδα της Αστυνομίας, πριν από τη λήξη της θητείας του.

Από πλευράς του ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, μιλώντας εκ μέρους της υπόλοιπης ηγεσίας του σώματος, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Αρχηγό Αστυνομίας. Εξέφρασε μάλιστα τις ευχαριστίες του για την άριστη, όπως ανέφερε, συνεργασία που είχαν μεταξύ τους. Η μεταξύ μας συνεργασία είπε, «υπήρξε εξαιρετική, σε όλα τα επίπεδα και θεωρώ ότι αυτό το διάστημα, που δουλέψαμε μαζί, υπήρχε μεταξύ μας αίσθημα εμπιστοσύνης, αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού».

Κατά τις εργασίες της σύσκεψης, συζητήθηκαν υπηρεσιακά θέματα που απασχολούν τις επαρχιακές Διευθύνσεις της Αστυνομίας και άλλα θέματα που αφορούν όλο το φάσμα των καθηκόντων και της δράσης της Αστυνομίας.