Το ΑΚΕΛ θα παρευρεθεί στην συγκέντρωση του Δήμου Αμμοχώστου, έξω από το Προεδρικό

Το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου εκτιμώντας την κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η πορεία επίλυσης του Κυπριακού, ενώνει τη φωνή του με την πρωτοβουλία του Δήμου Αμμοχώστου και καλεί όλους τους Αμμοχωστιανούς και γενικά τον προσφυγικό κόσμο να παρευρεθεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου αύριο Παρασκευή, 28 Ιουνίου στις 6.00μμ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο χρόνος δυστυχώς εξαντλείται και είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος της οριστικής κατάρρευσης της πρωτοβουλίας του ΟΗΕ για το Κυπριακό. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μας οδηγήσει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική διχοτόμηση με τραγικές συνέπειες για τον κυπριακό λαό.

Ως ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, θεωρούμε πως τη ζήτημα της Αμμοχώστου, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά προς τη κατεύθυνση της δημιουργίας τέτοιου κλίματος που θα επιτρέψει άμεσα την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν στο Κράν Μοντανά, στη βάση που ορίζει το πλαίσιο του Γ.Γ. του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες. Μια τέτοια εξέλιξη, θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για επιστροφή στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.