Το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου καλεί σε συμμετοχή στη λειτουργία στον Αγ. Γεώργιο

Το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου καλεί σε συμμετοχή στη λειτουργία στον Αγ. Γεώργιο του Εξορινού:

“Πραγματοποιείται τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου η ακολουθία του Επιταφίου στην εκκλησία του Άγιου Γεώργιου του Εξορινού, που βρίσκεται στην εντός των τειχών, κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου.

Η συγκεκριμένη εκκλησία λειτούργησε για τελευταία φορά το 1956 και μετά από πρωτοβουλία ομάδας ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων, επαναλειτούργησε ξανά το Δεκέμβριο toy 2013 δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς ελληνοκύπριους να την επισκεφτούν και να λειτουργηθούν ξανά μετά από 57 χρόνια.

Η ακολουθία του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018, από τις 4:30μμ. μέχρι τις 8:00μμ. και θα χοροστατήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Στην ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, θα παραστεί πολυμελής αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ.

Το ΑΚΕΛ καλεί τους Αμμοχωστιανούς και ευρύτερα τον κυπριακό λαό να πάρει μαζικά μέρος στην ακολουθία του Επιταφίου του Άγιου Γεώργιου του Εξορινού και με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την απαίτηση του για την επιστροφή της πόλης του Ευαγόρα και να διατρανώσει για άλλη μια φορά τη θέληση και την πίστη του για συνέχιση του αγώνα για επανένωση της Κύπρου και του λαού μας.”