Το αίμα ”ρέει” στους δρόμους του Ιράκ! Δημόσιες εκτελέσεις 3ων για κατασκοπία (Video 18+ – Photos)

Εικόνες φρίκης δημοσιεύει η Daily Mail με τους τζιχαντιστές να εκτελούν τρεις ανθρώπους με την κατηγορία της κατασκοπίας…!

Το τελευταίο «επεισόδιο» αιματοχυσίας στο Ιράκ, από φανατικούς του Ισλαμικού Κράτους, περιλαμβάνει τον αποκεφαλισμό τριών ανθρώπων με την κατηγορία πως κατασκόπευαν τις δράσεις του για λογαριασμό της ιρακινής κυβέρνησης.

1

Οι φωτογραφίες από επαρχία του Ιράκ δείχνουν τους άνδρες να ακούν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται και ακολούθως να κρίνονται ένοχοι και να καταδικάζονται ενώ μασκοφόροι ένοπλοι παρακολουθούν.

Εξαναγκάζονται να γονατίσουν με τα μάτια τους δεμένα και ο δήμιος στέκεται από πάνω τους για να κόψει το λαιμό τους!

2

Οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί και άλλες βάρβαρες μέθοδοι εκτελέσεων είναι πλέον συνηθισμένοι στο αυτοαποκαλούμενο χαλιφάτο του ISIS. Οι φανατικοί ισλαμιστές εφαρμόζουν μια πολύ αυστηρή εκδοχή της Σαρία όπου τα εγκλήματα τιμωρούνται κατά κύριο λόγο με εκτέλεση ή ακρωτηριασμό.

3

Το τελευταίο διάστημα, υπενθυμίζει η Daily Mail, ισλαμιστές φανατικοί έχουν πετάξει άνδρες που κατηγορούνται για ομοφυλοφιλία από ταράτσες, άλλοι έχουν λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου και άνθρωποι που κατηγορούνται για ληστεία έχουν υποστεί ακρωτηριασμό των άκρων.