Τους περιέλουσαν με βοθρολύματα επειδή τους έπιασαν να κάνουν σεξ χωρίς να είναι παντρεμένοι (Video)

Και όμως συνέβη και αυτό. Έπιασαν ζευγάρι στα πράσα να κανει σεξ και επειδή δεν ήταν παντρεμένο το τιμώρησαν κάνοντας του ένα ντους με βρώμικο νερό από τους βόθρους και τους υπονόμους.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και έχει τραβηχτεί στην πόλη Λάνγκσα της Ινδονησίας. Δείχνει ένα ζευγάρι γονατισμένο (το ζευγάρι που έκανε σεξ χωρίς να είναι παντρεμένο) και τον όχλο από πάνω του να βάζει βοθρολύματα σε κουβάδες και να περιλούζει τον άνδρα και τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, στην Λάνγκσα, μια μικρή πόλη στην επαρχία Άτσε, είναι η μοναδική περιοχή στη χώρα όπου εφαρμόζεται επίσημα ο ισλαμικός νόμος της Σαρίας.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τις συχνές επισκέψεις του άνδρα στο σπίτι της γυναίκα, της οποίας είναι το αφεντικό. Οι γείτονες «θορυβήθηκαν» και κατήγγειλαν το γεγονός στις θρησκευτικές αρχές.

Το ζευγάρι κλήθηκε σε απολογία μπροστά στον όχλο και αν και είπε πως έχει παντρευτεί κρυφά, αυτό δε στάθηκε αρκετό. Έδειξαν μάλιστα και πιστοποιητικό γάμου, το οποίο αμφισβητήθηκε.

Μέχρι να επαληθευτεί η γνησιότητα του εγγράφου, οι θρησκευτικοί άρχοντες αποφάσισαν την ατιμωτική αυτή ποινή. Δηλαδή να περιλούσουν τον άνδρα και την γυναίκα με βρώμικο νερό από τους βόθρους.