Τουρκοκύπριος διαρρήκτης πιάστηκε από την Αστυνομία επ’ αυτοφώρω

Η Αστυνομία έπιασε απ’αυτοφώρω Τουρκοκύπριο 29 χρόνων με βρετανική υπηκοότητα, ο οποίος αφού εισήλθε σε μίνι μάρκετ σπάζοντας την πίσω πόρτα και τραυματίστηκε, άρχισε να κλέβει από τα ράφια του καταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:50 σήμερα τα ξημερώματα πολίτης πληροφόρησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν σε εξέλιξη διάρρηξη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή του παλιού ΓΣΖ και αμέσως έσπευσαν επί τόπου περιπολικά.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει και έπειτα από καταδίωξη, ανακόπηκε και συνελήφθη. Πρόκειται για Τ/κ, 29χρόνων με βρετανική υπηκοότητα ο οποίος όπως διαπιστώθηκε καταζητείτο για σειρά διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Στο κατάστημα εντοπίστηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία που είχε αφήσει ο δράστης, ο οποίος για να εισέλθει στο κατάστημα είχε σπάσει την πίσω πόρτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Τ/κ που έφερε τραύμα στο χέρι, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του έγινε συρραφή και πήρε εξιτήριο. Το πρωί αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.